Blog van skrn

afbeelding van skrn

Ik weet dat ik haar dit weekend ga zien.. En ik heb er geen zin in!

Hallo allemaal,

Ik weet dat ik mijn ex dit weekend zal zien op een feestje. Ik ben er al weken mee bezig hoe dat gaat verlopen.. Ik heb er gewoon geen zin in, het liefst van al zie ik haar gewoon nooit meer.

Het gaat gewoon te veel pijn doen om haar maar gewoon te zien. Ik heb gisteren gewoon haar auto nog maar gezien en dat doet al "pijn", ik mis haar gewoon zo.. Door het no-contact en elkaar niet te zien heb ik het gevoel dat het iets beter met me gaat, maar ik ben zo bang van dat feestje.

afbeelding van skrn

Zielig?

Pff zondag morgen... De planning van de dag zijn allemaal huishoudelijke taken, klote dus.

Ik voel me zo zielig als ik alleen thuis ben... Ik kon vroeger echt wel eens genieten van eens alleen te zijn, maar dan wist je dat zij er nog altijd is waar je terecht kon, en dat je ze straks/morgen/.. wel zou zien... Nu voel ik me gewoon zielig.

Ik zal van dat gevoel moeten afgeraken, anders ga ik niet echt verder kunnen.

afbeelding van skrn

Stomme Facebook

Ik zeg de hele tijd tegen mezelf om sterk te zijn, om niet aan haar te denken, om haar niet te contacteren...

Ik heb haar verwijderd van Facebook. Maar haar nieuwe vriend z'n Facebook profiel staat gewoon open, iedereen kan z'n prikbord lezen, foto's zien enz. Dus wie kijkt daar elke dag natuurlijk op? Juist, ik.

Er staan nu foto's van een feestje op, als ik door het album klik zie ik een foto van hen samen staan. Ben ik weer helemaal kapot van. Pff en ze ziet er gelukkig uit..

afbeelding van skrn

"Labiel" gevoel, ups en downs, me zielig voelen...

Ups en downs ... Maar vooral veel downs.

Inhoud syndiceren