Blog van snoetie

afbeelding van snoetie

d8t me goed te voeln

voelde me gister best goed, had sex gehad met me sexmaatje en voelde me erna wel anders als normaal. net of ik nie meer zoveel van hem hou, maar schijn bedriegt. hij zei gister hoe was de vorige keer da je sex had van jou? en ik vroegf aan hem en bij jou dan? hij zei goed toen zei ik waarom heb je dan nie altijd sex met haar? hij zei weet ik niet. het dringt nu pas egt heel goed door, het doet zo n pijn. misschien zei ie het ook alleen maar om mij jaloers te maken, want hij weet dak meer voor hem voel. en ik weet gewoon dat hij heel erg zijn ex trug wil. dus waarom zou ie dan nog een sexmaatje erbij hebbe?? en ik weet ook da ie veel liegt. dus tja..

afbeelding van snoetie

hou van me sexmaatje

hallo iedereen
wil ff me hartluchten want moet dit kwijt. kan haast niet slapen en honger heb ik ook al niet meer. voel me echt ellendig. hou van (p), we hebben een soort sexrelatie. maar ik hou echt ontzettend veel van hem al vanaf het begin maar weer ook wel hij niet van mij. hij geeft wel om me, maar houden van is het niet denk ik. durf het hem niet te vragen want ben zo bang dat ik hem dan kwijt raak. en dat kan ik egt niet aan, hij is alles voor me. als ik bij hem ben wil ik dat het altijd is en als ik dan weer een smsje heb gehad of hij heeft gebelt dan ben ik helemaal in de wolken. kan niet zonder hem en de kans dat ik hem kwijt raak is best groot.

afbeelding van snoetie

verlies mezelf

ik kan het nie meer
verlies mezelf lees me vorige blog maar
ik hoor in een gesticht ben gek normale mense doen zoiets niet

afbeelding van snoetie

een zooitje

heb er een zooitje van gemaakt. haat mezelf, ben nou alles kwijt. heb met me vriend gepraat en hij was eerst wel boos maar later nie meer. en hij zou proberen om nie zo jaloers meer te zijn. maar ben heel stom geweest, ik hou nog steeds van die andere jongen (P) egt heel erg veel, meer zelfs als van mevriend. nou hoorde ik da het uit was met zijn relatie en heb me voorgedaan als een andere meid. weet het heel stom. schaam me egt dood maar wist nie wat ik dan moest doen, nou wil ie zijn ex trug en heeft ie zijn tel geblokkeerd ofzo omdat ik als die andere meid hem ook wilde en hij zei hij ook maar tog wilde ie stiekem zijn ex trug. hij weet nie da ik die andere meid ben , maar hij haat haar en wil voor zijn ex gaan. maar dinsdag ochtend wilde ie nog wel heel graag wat moet ik nou doen? weet het nie

afbeelding van snoetie

een zooitje

heb er een zooitje van gemaakt. haat mezelf, ben nou alles kwijt.
heb met me vriend gepraat en hij was eerst wel boos maar later nie meer. en hij zou proberen om nie zo jaloers meer te zijn.
maar ben heel stom geweest, ik hou nog steeds van die andere jongen (P) egt heel erg veel, meer zelfs als van mevriend.
nou hoorde ik da het uit was met zijn relatie en heb me voorgedaan als een andere meid. weet het heel stom. schaam me egt dood maar wist nie wat ik dan moest doen, nou wil ie zijn ex trug en heeft ie zijn tel geblokkeerd ofzo omdat ik als die andere meid hem ook wilde en hij zei hij ook maar tog wilde ie stiekem zijn ex trug. hij weet nie da ik die andere meid ben , maar hij haat haar en wil voor zijn ex gaan.

afbeelding van snoetie

love is like hell

hoi iedereen
ik ben nieuw hier
ik woon samen met mijn lieve vriend zo'n 2 jaar nu en ben al 5 jaar met hem samen. hij is heel lief en ik hou van hem. maar ik hou ook van iemand anders en ik weet eigenlijk wel zeker dat ik meer van die ander hou als van mijn vriend. mijn vriend is heel jaloers en voel me een beetje opgesloten, mag nie uitgaan heb geen vrienden meer want dat contact is verloren. mis het allemaal heel erg. dus ben nie egt heel gelukkig nu, en denk dat ik met die ander wel heel gelukkig kan worden. maar hou ook van mijn vriend en me hart zegt ga bij hem weg en ga voor die ander maar durf het ook nie goed.

Inhoud syndiceren