Blog van soulfist

afbeelding van soulfist

Ben ik weer!

Ben ik weer! Laatste blog was van 2 jaar geleden. Sommigen van jullie zouden mij nog wel herkennen denk ik. In 2013 uitgemaakt met mijn ex, en nadat hij een nieuwe vriend kreeg begon mijn ldvd. Van augustus 2013 tot juli 2014 hier gezeten.

Inmiddels is het weer juli 2016. Leven was goed. Huis gekocht, nieuwe baan, nieuwe dates maar geen van alle dates waren serieus. Ineens zegt je ex dat hij weer single is na 2,5 jaar samen te zijn geweest met de nieuwe jongen. Bizar. In mei had zijn ex het namelijk uitgemaakt. Mijn zaken niet zou je denken...

afbeelding van soulfist

Update soulfist

Hey lieve mensen,

Ik heb me al een tijdje niks van me laten weten. Ik hoop dat alles goed met jullie gaat. Het leven gaat door, met of zonder ldvd.

afbeelding van soulfist

Aan mijn ex

Lieve ex,

Precies een jaar geleden vertrok ik uit onze woning. Ik heb weliswaar 3 weken ervoor het uitgemaakt maar vandaag ging ik dan echt weg. Je wilde niet dat je mij zag inpakken dus heb ik mijn spullen ingepakt terwijl jij op werk was. Ik kan me alles nog zo goed herinneren. Nog heel veel met de poezen geknuffeld.. hadden ze door dat ik weg zou gaan? Ik hou zoveel van ze, maar ik wist dat ze in goede handen zouden zijn. We zijn goede papa's en ik weet dat jij net zoveel van ze houdt als ik dus ik liet ze met een gerust hart achter me.

afbeelding van soulfist

Liefde is een dans

Liefde is net een dans; soms draai je rondjes.

Vind je dit leuk? Je begon me ineens te negeren nadat we weer fijn contact hadden na een lange tijd. Deze week kregen we weer contact 3 dagen achter elkaar op de app en online en nu ineens zeg je weer niks. Is dit leuk? Waarom draaien we cirkeltjes?

afbeelding van soulfist

Precies een jaar geleden..

My god... is het vandaag echt 7 april? Precies een jaar geleden heb ik het gesprek met jou gehad lieverd. Ik weet nog heel goed hoe dat ging. Je moest huilen en ik ging je troosten. Je zei dat je de grond niet meer voelde, net alsof je aan het zweven was. En ik zat daar maar, uitleggen wat er allemaal niet lekker was. De 29e van april ging ik officieel het huis uit, 1 dag voor Koninginnedag.

afbeelding van soulfist

Ineens geen contact meer

Nou ik had dit zelf niet verwacht of aan zien komen, maar het lijkt er op dat mn ex mij nu opeens negeert. Gewoon zomaar uit het niets. Het is alweer bijna een jaar geleden dat we uitelkaar zijn en we hebben sinds afgelopen tijd weer best vaak contact online en op de app.

Ineens beantwoordt hij geen berichtjes meer. Terwijl paar dagen terug hij nog altijd gezellige dingen zei en altijd reageerde op berichtjes.

afbeelding van soulfist

Reden dat het uitging!

We hadden 2 problemen in onze relatie... We houden niet van veranderingen en we zaten in een sleur. We wisten allebei niet wat we moesten doen om uit de sleur te komen...

Ik ben een os en hij is een hond. En wat las ik net op internet...

Liefde en Relatie Os met een Hond
De relatie van een os met een hond kan goed gaan, maar deze liefdesverhouding kan ook wel wat saai zijn. De os en de hond zijn niet zo gek op nieuwe dingen en grote veranderingen. Voor het ene stel zal dit als rustig en aangenaam voelen, voor een ander als sleur en gevoelens van verveling.

My god xD

Inhoud syndiceren