Blog van Speler

afbeelding van Speler

Wanneer?

Heel lang geleden dat ik eens een blog schreef. Nooit de moed of sterkte gehad om dat veel te doen. Persoonlijk denk ik dat ik iemand ben die alles lekker opkropt, explodeer en weer opkrop. Pffff, het begin is weer lekker depri.

Om te beginnen bij het begin, mijn relatie is nu al meer dan een jaar over. Die relatie heeft in totaliteit 8 jaar geduurd. Natuurlijk waren er ups en downs, maar nooit gedacht dat het deze vormen zou aannemen. Meer dan een jaar geleden is mijn ex voor een ander gevallen (en niet rechtgestaan), maar ik moest er dus genoegen mee nemen om alleen te komen te staan.

In die acht jaar hadden samen een kind (het mooiste en liefste van de hele wereld) en een huis. Samen elkaar ondersteunt tijdens overlijdens, trouwfeesten, gebroken relaties van vrienden enz. Dus de goede en kwade dagen.

afbeelding van Speler

Efteling

Aan allen die het aanbelangt!

Er was een datum gezet om op zaterdag 15 juli 2006 een uitstapje naar de efteling te maken. Dit was opgesteld door Asar en ik was dus dadelijk gewonnen voor het voorstel. Echter heeft Asar dit wegens omstandigheden overgelaten aan een ander lid van de site. Nu een kleine 2 weken voor datum heb ik geen enkele regeling meer gezien over deze uitstap, dus vraag ik me af of dit uberhaupt wel doorgaat en zoja wat de afspraken zijn. Kwestie om daar niet als een onnozele daar te staan met mijn dochtertje en de hele trip voor niks gedaan te hebben.

Dank,

Speler

afbeelding van Speler

Tot de volgende keer

Mja, ik denk dat mijn tijd gekomen is om te gaan, maar dit wil ik niet doen zonder te bedanken voor de steun dat ik hier heb gekregen van de site. Ik heb heel veel gehad aan deze site en daarom is dit geen vaarwel, maar wss een tot ziens. Maar goed, dit is mijn eerste blog en ik wens éénieder van jullie veel geluk en sterkte in het leven. Voor diegene die zich hebben ingeschreven voor de bijeenkomst in de efteling (contacteer hiervoor Asar), wel die zal ik nog wel zien. En jazeker ik zal nog eens af en toe de verhaaltjes komen lezen, want willen of niet, deze site heeft iets magical.
Cu all in a next life.

Inhoud syndiceren