Blog van Spinnie

afbeelding van Spinnie

Happy new year

Ik wil eerst en vooral iedereen het beste voor 2005 toewensen maar ik hoop dat jullie niet het zelfde mee hebben gemaakt als ik. Ik heb oudjaar bij vrienden doorgebracht. Het was heel gezellig lekker gegeten, lekker gedronken. Ik voelde me echt op men gemak. Het waren wel ook vrienden van men ex maar dat maakt voor mij niet zo veel uit. Om 12u iedereen gelukkig nieuwjaar gewenst en buiten vuurwerk kijken. Als dat gedaan is gaan we terug naar binnen. Een half uurtje later bezoek: Men ex met zen nieuwe vriendin. nu moet je weten dat dit de eerste echte confrontatie is (behalve toen bij mij thuis).

afbeelding van Spinnie

Is het nu raar?

Dit weekend ben ik nog eens op stap geweest met wat vrienden en ze vertelden wat over men ex want ze vroegen hoe het met me nu gaat. Op het ogenblik gaat het goed af en tot heb ik men dips maar dat is normaal. Maar nu wisten ze me te vertellen dat hij al langer met zen nu huidige vriendin iets had en dat ze al bij hem is getrokken de dag na ik er weg ben gegaan. Nu vraag ik me af hoe dat het komt dat ik nooit iets heb gemerkt. En nu zit ik in een 2strijd. Langs de ene kant wil ik met hem praten over wat er nou duidelijk is gebeurt en waaarom hij nooit duidelijk en eerlijk is geweest tegen mij. Maar langs de andere kant wil ik ook niet die wonde terug open halen want ik begin terug grip op men leven te krijgen met alle ups en downs erbij.

afbeelding van Spinnie

Moeilijk maar toch...

Ik zou liegen als ik zeg dat ik niet meer aan men ex denk. Het is moeilijk en ik weet dat het nog heel lang zal slijten maar langs de andere kant voel ik me zo gelukkig. Ik kan gaan en staan waar ik wil, als ik iets koop denk ik niet meer 'zou hij dat wel mooi vinden.' NEE gedaan met die bulls*t en dat doet zo een deugd. Men eigen ding doen fijner kan het toch niet! Ik ben ook heel blij dat men vriend waar ik de vorige keer over verteld heb me ook niet pusht we zijn nog steeds geen koppel en dat zal ook zo nog even blijven. Iedereen die het echt niet meer zie zitten zou alles eens vanaf een afstand moeten bekijken. Je voelt je misschien klote maar het heeft ook zen voordelen. Ik weet dat het heel moeilijk is want ik ben daar ook geweest (soms nog als alles tegen zit) Toch zul je later denken, ik heb een mooie ervaring opgedaan iets wat je altijd zult koesteren. Maar je zal nog ervaringen opdoen en daar word je alleen maar sterker uit. Laat de moed vooral niet zakken en leef van moment naar moment. Niet te veel denken maar laat je gevoel je leiden. De zon zal op een dag terug helder schijnen in je leven!

afbeelding van Spinnie

Raar maar waar

Het is lang geleden dta ik hier nog iets op gezegd heb maar ik heb mijn leven terug in balans gekregen. Echt. Het is moeilijk de eerste weken, maanden zelfs. Je denkt veel na je komt inperiodes terecht dat je denkt het is mijn schuld of de klootzak ik wil je nooit meer zien. Maar geloof me dat gaat allemaal over. Het heeft alleen tijd nodig, heel veel tijd. Ik heb het geluk dat men vrienden me blijven steunen en ik heb zelfs iemand terug ontmoet. Hij is een ex van me en ik heb gewoon impulsief contact met hem opgenomen. We zijn niet echt een koppel maar we amuseren ons. Ik wil geen relatie en hij weet ook waarom. We doen ieder ons eigen ding. Geen verantwoording aan elkaar vrij zijn gaan en staan waar we willen en op het eind van de avond belanden we uiteindelijk samen.

afbeelding van Spinnie

Wat moet ik toch aanvangen????????

Gisteren nog eens stevig weggeweest. Vond het heel leuk. En heb me in tijden nog zo geamuseerd. Kwam een ex tegen van vroeger. De eerste waar ik sex mee heb gehad. We hebben super goed gebabbeld en de tijd vloog voorbij. Herinneringen van vroeger opgehaald en over zijn vriendin gepraat (hij vrijt 3jr) en over men ex gehad. Maar met men ogen open erin getrapt dat hij me aan't versieren was. Op het laatst natuurlijk had ik het wel door. We hebben gekust meer dan 1 keer. En dat deed toch zo veel deugd. Maar hij wou ook meer. Ik wou ook wel maar ook weer niet. Zat met een 2strijd. Ik wou langs de ene kant dat het men ex was die eigelijk voor men neus stond maar langs de andere kant ook weer niet en wou ik me ook eens goed laten gaan. En ik lieg als ik zeg dat ik niet genoten heb van het kussen. Die ene persoon zal me altijd dierbaar blijven en hij mij ook dat weet ik. We hebben het al eens meegemaakt dat er nog zo eens een moment was zoals gisteren en heb toen ook nee gezegd. Toen ik gisteren in men bed lag hebben we nog gesmst en hij stuurde zo'n lieve berichte. En deze morgen lag ik te kreunen van dat ik spijt had dat er niets meer is gebeurd. Waarom kan ik me niet laten gaan. Waarom heb ik hem afgewezen. Waarom heb ik er zo veel spijt van. Ik weet het gewoon niet meer. Maar wel 1 ding is dat ik zijn relatie niet stuk wil maken want ik vind het een heel lief meisje. Maar ik kan niet garanderen dat bij de volgende keer als dit voor valt dat ik weer nee zeg.

afbeelding van Spinnie

Breathe without you

Drowning in the distance from me to you
Underneath the surface
All colours fade to blue

Getting trough another night
Sleeping trough another day
Heaven seems so far away

Breathe without you
How can I breathe without you
Breathe without you
I'll never breathe without you

Swimming trough the images you've left behind
Reflections of the harbour, the shore I try to find

Getting trough another night
Sleeping trough another day
Heaven seems so far away

There may be questions I don't get
There may be questions I regret
But there's too many things I can't forget

Misshien helpt dit ook voor anderen bij mij al zeker wel.

afbeelding van Spinnie

Smeerlap!!!!!!

Ik had men ex gevraagd om wat spullen te komen halen en ik had ook nog wat spullen van hem. Ik vroeg hem om dat te brengen want ik had geen vervoer. Hij brengt het maar hij bracht nog iemand anders mee zijn nieuw vriendin. Ik wist echt niet wat me overkwam. Ze bleef niet in de auto zitten ze kwam zelfs mee tot aan de deur. Smeerlap! ik had geen hoop meer ergens wel maar ergens toch weer niet want er is te veel gebeurt tussen ons. Maar dat hij me zoiets lapt dat overtreft toch alles. Ik weet met mezelf geen blijf. Waarom toch in godsnaam WAAROM!!!!!!

Inhoud syndiceren