Blog van Steegje88

afbeelding van Steegje88

Alweer 2 jaar geleden

Heyz!

Het is inmiddels lang geleden dat ik deze site nog eens bezocht. 2 weken terug keek ik nog eens op deze site, nadat ik m (denk ik) meer dan n jaar niet heb bekeken. Reageren op blogs van 'oude bekenden' heb ik niet gedaan. Ik heb veel steun aan jullie gehad, moge dat duidelijk wezen. Maar mijn ervaring is dat het loslaten van je ex toch iets wat je zelf moet doen. Mij is het gelukt!

afbeelding van Steegje88

Delete je ex!

Tip:

Er is een nieuwe site in de lucht waar je alles wat naar was in 2009 kunt deleten. De ergenissen worden niet alleen digitaal gedelete, maar de hele server waar de site op draait wordt op 1 januari opgeblazen.

Ik heb besloten om mijn ex te deleten. Kijk er nu al naar uit dat 'hij' wordt opgeblazen op 1 januari. Kan ik zonder zorgen 2010 in!

Groetjes!

afbeelding van Steegje88

Kan het een plekje geven...

Na een lange tijd maar weer eens een berichtje van mij.

Het is nu zo'n 9,5 maand uit. Hij heeft me daarna nog zo'n half jaar 'achtervolgd' (met zijn lichaam zeggen dat ie me wilde toch nog wilde, maar 'nee' met zijn woorden...dodelijk voor een vrouw...).

afbeelding van Steegje88

Ik denk aan jou...

Stop nu maar met wenen,
genoeg tranen voor een nacht
Kijk 'ns naar datgene dat morgen op je wacht
Is dat niet voldoende, de toekomst lacht je toe

Stop dus maar met treuren. Ga slapen je bent moe. Morgen schijnt de zon weer, er is leven na de dood.
Alleen al de herinnering vervult m'n hart met hoop

En ik denk aan jou
En dan klopt m'n hart in m'n keel
ik mis je zo
Na al die tijd nog even veel

Ik vergeet je niet, ook niet na duizend jaar
'k Blijf van je houden, je bent al m'n tranen waard

afbeelding van Steegje88

Wat vinden jullie?

Hallo, ik zit met een megagroot probleem (voor mij dan iig):

Morgen (vannacht) vliegt mijn ex naar Australië naar zijn nieuwe vriendin die daar al een dikke maand zit. Het probleem waar ik mee zit: moet ik hem een goede reis wensen of niet?

Achtergrond:
- We zijn al sinds eind februari uit elkaar. Hij maakte het uit zonder dat ik daarvoor iets in de gaten had. Hij gaf mij geen tweede kans.

afbeelding van Steegje88

Iemand ervaring met psychologische hulp?

Hey!

Ik ben er achter gekomen dat ik 'mijn' mannetje nog steeds mis. Hij is onlangs met zijn vrienden op vakantie geweest naar Hongarije. Ik mistte hem heel erg (terwijl wij normaal ook niet elke week/dag met elkaar spraken ofzo).

Toen hij thuiskwam totaal niet met m gesproken. Hij ook niet met mij (terwijl hij meestal wel ff zijn verhaal kwijt wil als ie iets bijzonders heeft meegemaakt). Een week later heb ik hem ge-smst, dat ik benieuwd was naar zijn vakantiefoto's (hij stond diezelfde dag nog op de stoep toen ik terug kwam van Kreta...). Ik mocht die middag wel ff langs komen.

afbeelding van Steegje88

Nagedacht

Vandaag in de trein heb ik eens nagedacht. Er kwam ineens een heldere ingeving:

Hij vertelde mij bij het uitmaken dat hij er al heel lang heeft over nagedacht om het wel of niet uit te maken (enkele weken). Daarnaast zei hij dat hij het nu een juist moment vond omdat ik een lang weekend thuis was en dat het niet was dat hij het op zaterdagavond of zondag uitmaakte zodat ik direct alleen weer op mijn kamer moest zitten, 300 km van mijn familie. So far so good...

Inhoud syndiceren