Blog van Tatjana

afbeelding van Tatjana

zo fout.

Dit is zo fout. Ik heb mijn ex "perongeluk expres" gesmst. Ik smste een collega die dezelfde naam heeft als mijn ex. Eigenlijk ben ik op t moment helemaal niet verdrietig om hem maar ik was denk ik gewoon nieuwsgierig. Nouja ik ga er nu ook niet mee zitten hoor. Ik merk wel aan mezelf dat alles steeds wat makkelijker wordt, al bereid ik me wel voor op de mindere momenten want die zullen ook vast wel komen. Ik heb voor mezelf een lijst gemaakt met de dingen die ik graag wil doen en die werk ik nu af. Daar ben ik eigenlijk best druk mee. En dat is leuk hoor!

afbeelding van Tatjana

even uiten

OOohhh man. Ik heb op het moment zo´n hekel aan mijn ex. Zijn levenswijze staat me niet aan. Drank en drugs, daar draait het allemaal om. Normaal praten kan gewoon niet. Ik was altijd de gene die normaal moest doen, anders kon ik opdonderen. Als ik schijn lief was vond hij me het liefst en het leukst. En dan wist ie niet eens dat het schijn was. `Vroeger was je heel lief`zei die de laatste keren. Ik heb hem leren kennen toen ik jong was, we zijn echt uit elkaar gegroeid. Vroeger was alles best in mijn ogen. En de laatste 2jaar was ik een zeikwijf volgens hem.

afbeelding van Tatjana

BAH liefdesverdriet.

Vandaag na aantal negeer acties van mijn ex zijn kant en dan wel te reageren wat hem wel boeide heb ik besloten om hem voorgoed uit mij leven te bannen. Ik heb zelfs beetje hekel aan hem. Maar tuurlijk houd ik van hem.

Maar nu? Kan wel telkens door blijven janken. Zo verdrietig ben ik. Ik snap het niet, dacht dat dit wel makkelijker was. Maar niet dus...Verdrietig Adem rustig in, Adem rustig uit. En besef dat dit het beste is. Ik kom er wel..ik mag verdrietig zijn. Ik laat het tot mij komen. Het komt wel goed..Ik kom hier wel overheen.

afbeelding van Tatjana

Proberen rustig te blijven

Ik zit op de bank met de laptop op me schoot en zit zo na te denken over doelen en mooie dingen in het leven. Ik voel me ontspannen. En dat voelt goed. Maar dat is wel anders geweest afgelopen paar dagen.

Elke keer die terugval zoals jullie die ook wel kennen. Afgelopen dagen heb ik alleen maar verwijten naar me ex toe geslingerd en enorm gemene dingen gezegd. Ik weet niet waarom. Omdat ik misschien zijn aandacht niet kreeg. Dit klinkt misschien heel naar en gemeen van mij en dat is het ook wel zeker. Maar ik heb veel met hem meegemaakt. Ik ben heel ver gegaan in onze relatie om het hem zo te maken zoals hij het had gewilt. Hij is vreemd gegaan 2 jaar geleden, hij heeft vorig jaar onze vakan

afbeelding van Tatjana

ik sta perplex!

Haai..hier ben ik weer.

Het is raar..liefdesverdriet..
Ene kant voel ik me ontzettend sterk en aan de andere kant helemaal niet.
Soms kan ik er niet tegen als ik niets van me ex hoor. En als ik dan gefrustreerd ben, dan ga ik hem smsen. Nu heb ik hem weleens gesmst maar niet met een frustratie gevoel. Daarbij komt er wel bij dat ik niet met mijn telefoon bezig ben als ik aan het werk ben.ik voel me veel relaxter.

afbeelding van Tatjana

Wanhopig gedrag

Nou, hierbij een nieuw blogje om eigenlijk gewoon van me af te typen.
Ik heb vandaag echt een nutteloze, verdrietige dag gehad en ben het nog steeds.

afbeelding van Tatjana

Pff waarom houd ik me nou zo bezig met mijn ex

Hey,

Oh! ik word helemaal gek van mezelf. TELKENS weer zet ik mezelf voor schut bij mijn ex.
Nachten,dagen denk ik; hoe los ik dit op.

Mijn ex en ik wonen in dezelfde woonplaats. We hebben elkaar nog op whatsapp. En hebben nog contact. Prima. Dat is geen probleem. Alleen ik heb nog steeds vaak de neiging om hem nog even te melden wat voor leuks ik die dag wel niet gedaan heb of sexy foto's van mezelf te sturen naar hem. En dan reageert hij wel leuk..mjaa..hallooo waarom doe ik dit..? Om aandacht denk ik dan..want ik hoef hem niet terug. Dat werkt toch niet bij ons. Telkens ruzie. Ik geef om hem en ik zou het naar vinden als hij met een andere meid zou gaan..mjaaa wie ben ik om daar wat over te zeggen..bij mij kan het net zo lopen.
Ik kan er ook niet tegen als hij zo nuchter doet en dan soms wanneer het hem uit komt heel lief. (we hebben 4,5 relatie gehad)
Jullie advies is natuurlijk om te stoppen met ons contact. Dat is ook zo. Maar oh zo moeilijk. Ik wil zo graag dat ik nog een belangrijk persoon ben in zijn leven. Ondertussen weten we ook beide dat we nog heel veel om elkaar geven maar dat het gewoon echt niet werkt tussen ons. Maarja als hij mij een sms stuurt met een humor plaatje of vraagt geïnteresseerd hoe het met me gaat, dan ben ik ook wel zo'n typ die wat terug stuurt. Vind het namelijk nogal arrogant als je niets terug stuurt als je niet met ruzie ofzo uit elkaar bent gegaan. Maar de fout bij mij zit dan in dat ik hem dan in 1x door blijf smsen waardoor hij ook in 1x niet meer reageert omdat ie vind dat ik te veel vraag dan. Pff en dan voel ik me weer de lul.

Dus ik wil vragen. Hebben jullie tips om geen drang te hebben om perse hem iets te sturen via sms/whatsapp en zelfs bij hem langs met doen als of je allerbeste vrienden van elkaar bent want mijn gevoel zegt dat ik echt wel zonder hem kan maar tot nu toe ben ik nog veel te gek van hem en zet ik mezelf weer telkens voor schut bij hem.
Als ik nu tegen hem zou zeggen dat ik geen contact meer met hem zou willen, dan weet ik toch al wel dat ik dat niet volhoud. Want dat heb ik al is een keer geprobeerd. Ik zet mezelf soms zo voor schut....en ondertussen heeft hij een machtsgevoel en denkt ie misschien wel; god, mijn ex is nog zo gek van me, wat naar nou voor dr en die trots wil ik hem niet geven(tenminste dat gaat er dan om in mijn hoofd, of het echt waar is is een ander verhaal) Maarja ik weet ook dat als ik een paar dagen niets van mezelf laat horen dat hij dan in 1x keer komt aankakken en als dat gebeurt hou ik het dus niet lang vol om heel nuchter terug te reageren. En als ik niet zou reageren dan begint ie te vloeken:|..hmm duss...

Herkenbaar of tips?

Liefs,
Tatjana

Inhoud syndiceren