Blog van TeePack

afbeelding van TeePack

Zaterdag avond

Ik heb het op het moment weer ff heel erg moelijk, maar ik dacht ik moet ook maar weer op de versier toer gaan gister avond! Dus met me "aangeschoten avond" heb dus met haar gezoend. Ik heb vanavond ook met haar afgesproken, maar nu denk ik vind haar helemaal niet leuk. Maar toch met haar afgesproken. Willen jullie me advies geven! Zal ik de afspraak afbellen of moet er wel naar toe gaan? Ik denk nog steeds teveel aan me ex! Gisteravond was zei ook bij een feest waar ik was gelukkgi heb ik haar niet gezien! Maar toch blijf je een beetje om je heen zoeken! En waarom?? Vrienden van me hebben haar wel gezien, en toch vind ik het nooit leuk om dat te horen als ze haar hebben gezien.

afbeelding van TeePack

De halve ontmoeting .. :S

Ik heb vandaag gewerkt, vakantie werk heb ik dan want ik ben nog een student. Ik had vandaag een goede dag, niet zo heel veel aan haar gedacht! Maar waarom ik dit bericht schrijf is dat ik zo enorm gek van mezelf word omdat ik na me werk ff op MSN ging kijken. En ja ze was online, en opeens begint dat hart zo snel te kloppen en werd gewoon raar van mezelf. Ik wil het contact verbreken dus ik heb haar snel geblockt. Maar kennen jullie dat ook dat je zelf al zie je diegene op MSN online staan dat je dat al "GEK" in je hoofd/hart word. Ik ben benieuws of jullie dat ook hebben ?

afbeelding van TeePack

Paar uur later

Ik heb de reacties gelezen, ik heb naturrlijk me ups en me downs. Nu zit ik weer iets beter in vel dan toen ik het bericht schreef. In een reactie stond ze wil je erbij. Dat heeft me wel aan het denken gezet, misschien is het ook wel zo. Terwijl je het niet wil horen. Iig bedankt voor de reacties. Ik zal er eens even HEEL goed over nadenken

afbeelding van TeePack

Snap er niks meer van

Ik ben op deze site beland via google, ik zit ff met me zelf in de knoop. Ik zal jullie ff me verhaal vertellen! Voriga jaar heb ik een meisje ontmoet een heel leuk meisje en het ging allemaal heel goed en we waren beiden erg verliefd op mekaar! Op een gegeven moment na ongeveer 7 maanden ging ik verhuizen. We zagen elkaar ietsjes minder omdat zei veel moest werken, van de 1 op de andere dag kwam ze naar mij toe om te zeggen dat ze het uit wilde maken. De reden die ze vertelde was dat het haar allemaal teveel werd ze was ook erg druk. Na een tijdje samen gehuild te hebben zijn we uit mekaar gegaan. Maar een maand zagen we elkaar weer veel en was het alsof het een relatie was, toen ging het allemaal heel goed! Op een gegeven moment kwam ze bij mij in de straat in wonen. Het ging allemaal goed maar we zagen elkaar wel iets van 10 uur per dag ik weet dat heel slecht is maar het ging allemaal toch erg goed!

Inhoud syndiceren