Blog van tsja

afbeelding van tsja

vaag

daar was ik weer... hoe is het met iedereen? met mij in principe wel goed maar toch vraag ik me wel kleine dingetjes af. gisteravond ben ik zoals de meeste gewoon uit geweest. mn ex die ineens ander had was er neit... dus dat was wel mooi maar andere wel, noem hem A. maar daar heb ik ong 3 weken iet smeegehad.. en toen hadden we ook heel sneld oor dat we gewoon allebei er koppig zijn enzo, hij zo vna ja ik doe ook echt niet aan tweede kansen en bla bla en hij isook hel snel op zn teentjes getrapt maja... ik d8 ach we zien wel hoe lang het leuk blijft. maar dat was dus snel over. toen kreeg ik met die andere jongen B en tot mn grote verbazig bleek A dat neit zo leuk te vinden. daarop hefet hij me geblokeerd verwijderd en stopte hij met praten. nu het uit is met B is hij terug beginnen praten maar nog steed sheeft hij me wel verwijderd enzo. en zn vrienden doen ook nogal negatief. vind het wel lastig want eerst kon ik met al die jongens heel goed opschietne enzo en sinds dat ik met eentje heb gehad is het groot gedoe. ze roddelen over elkaar en hebben ook ruzie met elkaar. maar omdat zn vrienden dus allemaal zulke lullige dingen zeggen weet ik ik niet of ik A egenlijk nog wel kan vertrouwen in wat hij zegt. dus deed ik gisteravond lkkr afstandelijk hij zo wat heb jij joh heb ik iets gemist. ik zo naja laat maar hij zo ja wat nou... dusja... maar goed gitseravond was hij dus wel heel aanhankelijk ineens enzo en nu weet ik dus echt neit wat ik er van moet denken en wat ik er mee moet. vind het wel leuk maar vertrouwen doe ik hem niet, maar ik zou het ook wel jammer vinden als we weer geen leuk contact meer hebben.

afbeelding van tsja

uitgaan

daar waren we weer, gisteravond uit geweest naar een feest in de buurt. maar het viel een beetje tegen omdat er echt heel weinig mensen waren. zo waren mn exen er ook niet hehe dat maakte het wel leuk. verder wel gezellig gehad met vriendinnen maar niet echt speciaal... ik ga me nu een tijdje vol op mijn examens concentreren en daarna zien we weer wel. het is wel allemaal redelijk rustig dus dat is wel fijn. maar ik zie gewoon bij vriendinnen enzo, dat eigenlijk iedereen wel beetje last heeft met jongens. er is altijd wel iemand die beetje moeilijk doet of waar ze het moeilijk mee hebben. hoort bij de leeftijd zkr... I don'tknow maar is gewoon wel raar dat iedereen dat zo heeft, hehe. hoe was jullie za geweest? iedereen nog leuke potentiele andere gespott??Tong hehe

afbeelding van tsja

toneelstuk

hoi iedereen, ik ga weer ff schrijven omdat ik gewoon op dit moment weer wat vraagtekens heb bij heel wat dingen en het lucht altijd wel op. moet eerst even zeggen TNX bucks! je hebt echt al veel goede adviesje sgegeven!!

en ja my story again...
helemaal ben ik niet over mn ex heen maar wel heel eind. maar als ik hem zie met dat mesije denk ik toch ja dat had ik ook kunnen zijn, denk soms dat ik niet mn best gednoeg heb gedaan. zoals hij nu met haar is nee zo was ik niet. maar dan ga ik f rationeel zijn en zeggen ja maja wat nou als hij blijft bij jou omdat hij je leuk vind zoals je een toneelstuk opvoert, en dat zou het zijn. ik kan niet 24/7 bij iemand zijn, niet ineens mn vrienden laten vallen en met hem uitgaan en hele uren met hem staan zoenen in een cafe. nee dat ben ik niet, maar als je het ziet doet het wel ffkes pijn. heel stom maar dat is nu eenmaal zo.

afbeelding van tsja

sterkte iedereen

DROOG JE TRANEN..

Ik denk nog vaak aan hoe het toen begon
we lagen arm in arm,in het gras onder de zon.
Maar we wisten allebei er komt een tijd
die zwaar en moeilijk wordt
want de passie raak je kwijt.
En ik zei: we vechten en we gaan ervoor
wat ook komt, we slaan er ons wel door.

maar als de vlinders sterven in je schoot
dan rijst de levensgrote vraag
is de liefde minder groot?
en het sprookje van de prins op `t witte paard
is veel te vroeg voorbij want de passie is bedaard.
Het doet pijn maar geef jezelf een nieuwe kans
alleen dan krijgt je leven weer wat glans.

REFREIN:

afbeelding van tsja

komt allemaal goed

daar was ik weer iedereen... super bedankt!! het helpt echt wel je verhaal van je afschrijven maar het beste is voor mij toch geweest om alsmaar dingen te herhalen dat ik beter kan krijgen en dat ik wel leuk ben ongeacht wat hij zegt, ik verander namelijk niet op een dag. en dat je ook gewoon er wat van moet maken.. je bent immers wat je uitstraalt!! en dat is echt wel waar, dus ga nu beetje zekerder proberen worden en dan moet het allemaal wel goedkomen. ik zal nog wel op de site komen, binnenkkort misschien weer ldvd;) hehe you never know eh... succes iedereen het komt allemaal goed!!
xx

afbeelding van tsja

puzzel

daar was ik weer... iedereen weer de kerstdagen doorgekomen.. vast wel, maar makkelijk is anders.. I know(A). bij mij is er weer wat veranderd... mn ene ex die is vreemdgegaan ach.. ik begin hem echt gigantische lul te vinden dus dat komt wel goed... met die andere ben ik eindelijk weer on speaking therms en daar ben ik echt super blij mee... pff grote opluchting!!!! maar nu heb ik weer met iemand andesr gezoend en oh jonge jonge... ik maak er een potje van. al die gedachtte ik weet niet meer wat ik wel en niet wil en hoe ik heb voor elkaar krijg. waa rhet begin en einde van al die losse stukjes zitten... soms lijkt het wel of ik gewoon maar een vriend wil... mooi is dat denk ik dan. maja in fact... denk wel da thet dat is gewoon beetje liefde en zekerheid, maar goed kan het nooit zijn om op basis daarvan iest te beginnen, maar geen idee hoe ik het kan veranderen... ik heb ook ged8 dat 2005 nieuw jaar nieuwe voornemens nou echt neit.... ik krijg echt niet alles voor elkaar binen 1 week...

afbeelding van tsja

helpt wel

ik heb nu paar keer zo heel veel gelezen op die site, www.liefdescursus.nl en ik ga het vast nog heel vaak doen. maar het helpt echt... gewoon soort schop onder je kont hehe... ik vind het niet altijd super goed maar er staan toch dingen in dat ik denk van ja je hebt gewoon gelijk!! echt een aanrader voor iedereen!!!!

kuzz

Inhoud syndiceren