Blog van tweety23

afbeelding van tweety23

Het kan wel, vrienden blijven

Zo, dat is lang geleden dat ik hier een blog heb aangemaakt. Sinds mijn laatste blog heel erg veel gebeurd. Kleine samenvatting lijkt me op z'n plaats.

Na een relatie van 8,5 jaar iemand via deze site ontmoet. Erg leuke tijd gehad maar na verloop van tijd liep het fout. Allebei nog te veel onverwerkt verdriet maar besloten goede vrienden te blijven. Echter toch nog een aantal keren geprobeerd maar werkte niet. Besloten gewoon vrienden te zijn alleen draaide dit regelmatig uit op meer. Na ruim anderhalf jaar aan het aankloten (ja, klinkt een beetje lullig maar is wel zo) geweest te zijn kwam ik ineens tijdens het stappen een oude vriend tegen. Even staan kletsen en nummers uitgewisseld. Daarna een aantal keren afgesproken en ineens was daar de vonk. Iets wat we geen van tweeen ooit hadden verwacht. Sinds die tijd geen contact meer gehad met m'n ex. Tot gisteren. Ik had geen afsluiting en besloot dus hem te mailen. Ik had het al veel eerder willen doen maar wist de woorden niet te vinden. Gewoon verteld dat het heel erg goed ging met mij en ik hoopte dat het met hem ook goed ging en hij weer gelukkig was en dat ik dat wel sinds een aantal weken was. Nou, hij vertelde mij toen dat hij dus ook een nieuwe relatie had inmiddels en dat het heel goed ging. Dat hij blij voor mij was dat ik ook iemand had ontmoet en gelukkig was. Zijn nieuwe vriendin is op de hoogte van onze geschiedenis en mijn nieuwe vriend ook. Beide hebben er geen problemen mee dat we nog een goede band hebben. Hebben samen veel meegemaakt en betekenen nog veel voor elkaar. Nu uiteraard puur vriendschappelijk maar zijn toch een hoop mensen die daar moeite mee zullen hebben. We spreken elkaar niet dagelijks en hebben elkaar al heel lang niet meer in rl gezien maar zo nu en dan een mail en een praatje op msn moet kunnen. Het kan dus wel dat je vrienden blijft in sommige gevallen. Nou was het bij ons ook anders dan in de meeste gevallen die hier beschreven staan. Wij hebben er echt samen voor gekozen en hebben ook een aantal weken helemaal geen contact gehad. Geen mail,sms of wat dan ook. Allebei voor onszelf het een en ander op een rij kunnen zetten en zijn nu beide gelukkig met een ander.

afbeelding van tweety23

HIEPERDEPIEP HOERA!!!

Lieve HereIam,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een leuke dag van.
Spreek je gauw weer.

Tweety

afbeelding van tweety23

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel!!!

Is alweer een tijdje geleden dat ik hier wat gepost heb. Even een kleine samenvatting voor de nieuwere personen hier.

Vorig jaar rond deze tijd vertelde mijn ex dat hij het niet meer zag zitten tussen ons ondanks dat we net een paar maanden daarvoor een huis hadden gekocht. Hij vertelde dat hij al ruim een half jaar twijfelde of hij wel met mij verder wou (dit na 8,5 jaar). Na een hoop geruzie heb ik toen op een gegeven moment (eind maart) mijn spullen gepakt en ben weggegaan. Na nog geen drie weken bleek dat hij alweer een nieuwe relatie aan was gegaan. In die tijd heb ik altijd sterk het vermoedde gehad dat hij meer dan vriendschappelijke gevoelens had voor een stagiare op zijn werk. Dit werd toen eigenlijk al bevestigd doordat hij met haar na 3 weken ging. Gisteren heb ik te horen gekregen van iemand waar hij heel open en eerlijk tegen praat dat dit inderdaad het geval is geweest. Ze vertelde ineens tegen mij:

afbeelding van tweety23

HIEPERDEPIEP

Vandaag is er weer een jarige. Oke, hij is al een tijdje niet geweest hier maar toch. Joost van harte gefeliciteerd met je verjaardag en dat je er maar een hele fijne dag van mag maken.

Tot gauw kanjer.

Liefs Tweety

afbeelding van tweety23

Toch nog een mini dipje

Oke, ik had afscheid genomen van deze site maar voel nu toch wel een klein mini dipje opkomen. Had dit totaal niet meer verwacht eerlijk gezegd. Zal wel door deze dagen komen denk ik. Zaterdag was het een jaar geleden dat we de sleutel van het huis kregen en morgen zouden we 9 jaar samen zijn. Ik mis hem absoluut niet meer en ben echt heel erg gelukkig met hoe mijn leven nu gaat. Door deze data's ga ik toch terug kijken op het afgelopen jaar. Het was het turbelentste jaar van mijn leven dat is zeker maar ook 1 van de mooiste jaren van mijn leven. Alle lieve nieuwe mensen die in mijn leven zijn gekomen dat is waar ik het meest dankbaar voor ben. Heb helemaal geen contact meer met hem en heb hem sinds de overdracht van het huis ook niet meer gezien en heb daar totaal geen behoefte aan. Zo nu en dan hoor ik wat over hem en eerlijk gezegd boeit me dat dus totaal niet. Het is heel raar maar ik gun hem nu zelfs het beste voor de toekomst en ik hoop dat hij mij hetzelfde gunt.

afbeelding van tweety23

Nog iemand die afscheid neemt

Zoals ik al in een reactie bij Ram6 had gezet gaat het nu ook heel erg goed met me. De tijd is dan ook gekomen om nu echt afscheid te nemen van deze site. Heb aan iedereen hier heel erg veel steun gehad in de donkere dagen van het afgelopen jaar. Wil dan ook met name mijn buddy's bedanken en iedereen die een opbeurende tekst heeft geplaats bij een van mijn blogs. Zonder deze site had ik het nooit gered of had er iig veel en veel langer over gedaan om alles te verwerken en af te sluiten. De tijd is echt gekomen om door te gaan met mijn leven en het afgelopen jaar af te sluiten. We hebben hier met z'n allen een traan gelaten maar ook lol gehad. De ldvd-dag was super en de mini-meetings waren ook heel erg gezellig. Heb hier vrienden voor het leven gemaakt en dat is ergens toch iets waar ik mijn ex dankbaar voor ben. Ondanks al het verdriet wat hij me aan heeft gedaan heeft hij me toch ook iets heel erg moois gegeven en dat zijn, zoals ik al zei, vrienden voor het leven. Ik wil iedereen graag zeggen die nog niet op het punt is dat ze het verleden het verleden kunnen laten dat die dag echt komt. Laat je niet door je omgeving wijsmaken dat je er nu maar eens klaar mee moet zijn. Op een dag besef je dat je eigenlijk die hele dag nog niet aan je ex hebt gedacht en dan kan je het echt af gaan sluiten. Zoals de meeste wel weten heb ik een vreselijke afkeer gekregen van mijn ex door alles wat hij heeft gedaan maar ondanks alles zal er altijd een miniscuul plekje voor hem in mijn hart zijn. Dit geeft ook helemaal niet, 8,5 jaar is natuurlijk niet iets wat je zomaar even naast je neerlegt. Het leven gaat verder en ik ben van plan alles eruit te halen wat erin zit. Voor de "harde kern", ik zie jullie gauw weer en voor alle andere mensen, heel erg veel sterkte gewenst en het komt echt weer goed. Op een dag trekken de wolken weg en gaat de zon weer schijnen hoe onmogelijk dat nu nog lijkt.

afbeelding van tweety23

Ben ik weer

Ben afgelopen vrijdag weer helemaal heel teruggekomen uit Mexico. Het was GEWELDIG!! Niet veel gedaan, eigenlijk alleen maar aan het strand gelegen en natuurlijk met de dolfijnen gezwommen. Heb voor mezelf een hoop rust kunnen creeren in mijn hoofd en dat was toch een beetje de hoofdreden om te gaan. Heb nog niet alles helemaal op een rijtje maar heb mijn verdriet om mijn ex een redelijk goede plek kunnen geven. Verder weet ik nu wat beter wat ik met mijn leven wil. In de eerste plaats gewoon genieten met vrienden en er gewoon een onvergeetelijke winter van gaan maken. Volgend jaar echt serieus gaan kijken voor mijn eigen stekkie en echt helemaal onafhankelijk zijn. Dat is echt mijn eerste prioriteit, ik wil niet meer afhankelijk van een ander zijn zoals ik wel was in mijn relatie, dat 8,5 jaar lang. Waar een vakantie allemaal wel niet goed voor kan zijn, vooral als je helemaal in je uppie kan genieten van de zonsopkomst, dan kan je je hoofd echt helemaal leeg maken. Ik ga nu maar eens echt beginnen met een nieuw boek schrijven. Uit het vorige boek neem ik wel een paar hoofdstukken mee die of nog niet helemaal afgesloten zijn of omdat ze gewoon te leuk zijn om af te sluiten. Echt, ik kan het iedereen aanraden om er gewoon eens een weekje tussenuit te gaan en je gedachten te orderen. Mits je daar de mogelijkheid voor hebt uiteraard. Of gewoon een weekendje even helemaal weg.

Inhoud syndiceren