Blog van twister

afbeelding van twister

Alles is voorbestemd

Alles in het leven is voorbestemd, als het uitgaat waarschijnlijk ook, dit omdat er waarschijnlijk iemand anders voor je is die je wel helemaal gelukkig kan maken en waarschijnlijk wel de ware is.
Als je weer wat met je ex krijgt was het waarschijnlijk nodig dat het uitgegaan is. Alles heeft een reden, of een doel in het leven, hoe pijn het soms ook kan zijn. Je moet zo denken het is altijd ergens goed voor, ook al zie dat soms niet op de zware momenten.

Suc6

afbeelding van twister

Naar bioscoop met je ex!!

Nadat het 1 1/2 maand uit is met mijn vriendin, gaan we dit weekend naar de bioscoop. We hebben afgesproken als vrienden ( ik voel nog veel voor haar dat weet ze) Maar ze heeft als doel om te kijken hoe het weer is om samen iets te doen. Niet over verleden meer praten maar gewoon lol hebben.

Ik ben zelf fout geweest om mijn muur niet af te breken in de relatie, wil ik nu zeker doen en weet zei ook.

Wat moet ik hier nu van verwachten?

afbeelding van twister

Weer afspraak met mijn ex als vienden, maar ik voel nog veel, goed of niet?

Hier mijn verhaal.

Ik heb een relatie van 3 1/2 jaar achter de rug, wat nu dus uit is. Waar ik het ook zeer moeilijk mee heb. Zei heeft het dan ook uitgemaakt. Ik had dit nooit verwacht en kwam dus hard aan maar eigenlijk ook niet. Ik heb in het verleden een ex gehad die mij vreselijk veel pijn heeft gedaan. Ik ben toen zeer voorzichtig geworden. Ik heb daarna dus mijn huidige ex ontmoet, begin ging het allemaal heel erg leuk, ik wist dat zei heel veel van mij hield. Ik heb me alleen altijd een beetje kwetsbaar opgesteld. Ik ben eigenlijk niet altijd mijzelf in de relatie geweest. Ik ben juist een heel lief persoon en zorgzaam voor iemand anders. Dit ben ik dus niet altijd tegen haar geweest, puur uitzelf bescherming om mezelf niet zoveel pijn meer aan te doen als het uit zou gaan. En dan gaat het dus uiteindelijk uit en dan denk je zie je nou wel ik heb gelijk.

Inhoud syndiceren