Blog van Unique

afbeelding van Unique

Tijd geleden

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb gepost. Er zijn ook heel veel dingen voorgevallen en gebeurd wat mij een stukje verder heeft geholpen het verwerken van mijn ldvd.

Een van de dingen is dat ik hem op een datingsite heb gezien 5 weken nadat het uit was tussen ons. Ik heb hem daar mee geconfronteerd en onbewust ook eigenlijk een mogelijke vriendschap tussen hem en mij in de toekomst een nekslag gegeven, wat mij uiteindelijk ook wel weer goed deed, denk ik. Althans ik hoef voorlopig echt geen contact meer met hem en later denk ik ook niet, gewoon omdat hij het vertrouwen heeft beschaamd wat er nog was tussen ons en ook omdat het de laatste tijd een stuk beter met mij gaat.

afbeelding van Unique

Helemaal gehad!!

Ik heb het helemaal gehad met J. Ik kwam hem gister op een internetdating site tegen! Jee, meneer had meer tijd voor zichzelf nodig, meneer wilde ff geen relatie meer, meneer had meer tijd nodig voor zijn studie! En wat doet meneer, hij gaat op zoek naar een vrije relatie op internet!! Wat ontzettend misselijk als je deze redenen opgeeft waarom je weer vrij wilt zijn, om vervolgens na 5 weken alweer op zoek te gaan naar een ander!!

Weet je wat! Waarom zou ik mezelf zo kwellen en mijn leven laten beinvloeden door de breuk, wat ik eerst als een slechte ervaring zag, en mezelf zo ontzettend verdrietig voelen en mezelf door een hel laten gaan en maar huilen en zielig doen! Terwijl ik daarvoor genoot van het leven en genoot van elk moment dat ik aan het leven ben!!

afbeelding van Unique

HELP

De man met de hamer is langs geweest, de eerste drie weken dat het uit was ging het prima, dacht echt dat ik in een korte tijd over hem heen kon zijn en dat ik sterk genoeg was om me te verzetten hem te willen zien of te bellen. Maar in de vierde week, dat is dus deze week, kwamen allerlei soorten gevoelens boven drijven. Kwaadheid, eenzaamheid, onzekerheid, boosheid, angst, rusteloosheid, maar helaas geen rust of vrede met de situatie.

Opeens bespringt mij het gevoel dat hij begon te twijfelen nadat hij zijn ex heeft gezien. Dit meisje was het eerste meisje waar hij echt verliefd op werd. Zij heeft het uitgemaakt en hij was er heel er lang kapot van geweest. Nadat hij haar heeft gezien, begon hij te twijfelen over ons!

afbeelding van Unique

stupid?!?

Ik weet niet of ik heel stom ben geweest.
het is nu drie weken geleden dat we het uit hebben gemaakt. Vorige week hadden we een heel goed gesprek gehad en ik dacht dat ik er klaar mee was... het was een heel emotioneel gesprek en we hadden ook samen besloten dat het beter was voor ons tweeën dat we "ons" geen tweede kans zou geven, hoewel we allebei ontzettend twijfelde over onze gevoelens... hij zei wel dat hij mij nog wel vaker zou willen zien als vrienden, maar ik wist het toen nog niet, heb het ook zo tegen hem gezegd...
Maar er was wel een hele sterke en duidelijke spanning aanwezig die middag,een lichamelijke aantrekkingskracht die we nog voor elkaar hebben, maar we waren allebei zo verstandig geweest dat we dat niet toelieten, toen...

afbeelding van Unique

Waar is de balans tussen ratio en gevoel?

Donderdag is het uitgegaan.

Ik kwam bij hem thuis, we hebben elkaar innig omhelsd. Hij vroeg mij of ik boos was op hem. Ik zei dat ik teleurgesteld was. Ik wilde niet nog langer de zonneschijn hoog houden. Ik vroeg hem waarom ik om zijn aandacht moest vragen, waarom ik het gevoel heb dat ik moet smeken om zijn aandacht. Toen kwam het hoge woord eruit....
Hij zei dat alles hem zoveel energie kostte. Hij had zijn werk, zijn school en mij. Hij vond dat hij geen tijd meer had voor zichzelf en dat hij geen energie meer had om mij erbij te hebben.
Het gevoel van verliefdheid is over en houden van is er niet voor in de plaats gekomen.

Inhoud syndiceren