Blog van Vallen

afbeelding van Vallen

Beste vrienden

Er was een tijd, dat ik naar Nelly Furtado's liedje luisterde, en het mij triest maakte omdat ik toen dacht dat het waar was.

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end?

Het feit dat het niet meer is zoals het was, wilt niet zeggen dat het niet meer "goed" is.

Ik heb een lange weg afgelegd. Misschien in vergelijking met de meeste hier was het niet zo lang, maar de relatie op zich was eigenlijk ook niet zo lang, en drie maanden leek mij toch eindeloos.

afbeelding van Vallen

Wat scheelt er dan?

Het gaat goed met me. Zowel op algemeen als op ldvd vlak.
Ik spreek regelmatig af met vrienden en heb dan plezier, ik doe het volgens mij wel goed op school (zit midden in de examens, en ik denk dat het wel oké gaat), ik blijf op gewicht (heb daar een tijdje meer gesukkelt eer ik 'tevreden' was met mezelf), thuis gaat alles goed, en met mijn ex betreft, dat gaat ook de goede kant op. Soms is het wat raar, maar over het algemeen lukt dat vrienden-gedoe wel.

afbeelding van Vallen

the world

The whole world does not revolve around you.
My whole world does not revolve around you.

At least not anymore.

I find that a good thing.

afbeelding van Vallen

Even tussendoor.

Hij maakt het wel niet makkelijk hoor.

Ik kocht een paar dagen geleden twee ticketten voor Wouter Deprez (stand-up), het zijn kaarten die speciaal voor -26 jarigen opzij worden gehouden en dan een week voor de voorstelling worden verkocht (want de voorstelling zelf was al uitverkocht). En ik dacht: ik koop er twee en vraag nog iemand mee, want alleen gaan kijken is stukken minder leuk.

afbeelding van Vallen

Een nieuw jaar al wenend ingezet.

Elke keer dat ik denk dat het weer goed met me gaat, gaat het weer mis. Het is echt niet meer leuk zo, echt niet meer houdbaar. Ergens in de loop van vorige week was ik bij hem geweest voor uitleg voor Chemie (wij hebben in januari examens), en toen was het een beetje bizar.

afbeelding van Vallen

Vrolijk Kerstfeest

Waarschijnlijk volledig misplaatst, maar ik wou iedereen hier toch een fijne kerst wensen. Ik weet dat het niet makkelijk is (heb echt een rotte kerst gehad eigenlijk, ben beginnen studeren om mezelf wat af te leiden, en dat op kerst!), maar je bent zeker niet alleen. Omring je met mensen die van je houden, vrienden, familie, en geniet toch van deze, misschien wel koude en donkere, maar binnen in huis sowieso warme, dagen.

En bedankt voor alle verhalen hier die me hebben doen beseffen dat ik zeker niet alleen ben.

Vrolijk Kerstfeest en een spetterend 2009 toegewenst!

Groetjes,

afbeelding van Vallen

toch nog die pijn

De laatste dagen ging het beter. Zowel "vriendschappelijk" tussen mij en mijn ex, als met mezelf. En uiteindelijk is dat laatste wel het belangrijkste.
Ik denk dat het nu wel vooruit gaat. Ook al is het nog maar twee dagen dat het goed ging, ik al terug een beetje een "terugval" heb gehad, maar die was minder erg dan normaal. En duurde minder lang.

Inhoud syndiceren