Blog van vraagoverliefde

afbeelding van vraagoverliefde

Een vraag vooral voor de dames

Al vaker kom ik hier met mijn vragen en situaties.

afbeelding van vraagoverliefde

Vraagje

Zoals je kunt lezen in de vorige blogs had ik een paar maanden terug (november) iets gekregen met een meid die ik al wel kende van zien. het was net uit met ex waar ze 1,5 jaar mee samen woonde.

Ik kreeg iets met haar maar het was als een rebound. We hadden wel een hele goede eerlijke band. Ze vertelde me alles en ik haar ook. We deden leuke dingen en ik was verliefd. Zei dacht dat ze dit ook was maar ze wilde/kon het nog niet. Ze wilde eerst lang vrijgezel zijn omdat het net met haar ex uit was.

afbeelding van vraagoverliefde

Limit to your love

afbeelding van vraagoverliefde

Dus dat was het dan

Dus,

Ruzie, negeren en geen contact! Ik ben er mee gestopt, met contact, sorry zeggen etc. het haalt niks uit en ik maak het alleen maar erger. Ik voel me nog steeds echt klote over de hele situatie en vandaag als klap op de vuurpijl kom ik er achter dat ze een andere jongen heeft sinds een maand.

Jaren ga ik als vrijgezel door het leven en weet overal van te genieten maar deze meid heeft me echt pijn gedaan. Jaren geleden dat ik verliefd was. Dit verdien ik helemaal niet en dit wil ik helemaal niet.

ik wou dat ik er in eerste instantie niet was ingetrapt!

afbeelding van vraagoverliefde

Aan allen

Als je uit elkaar gaat is het verdriet maar na lange tijd iemand nog missen of terug willen is een psychologische kwestie. "You want what you can't have" Het valt me ook extreem op dat er op deze site bijna geen mensen zitten die zelf de relatie beëindigt hebben. Ik ben zelf ook een paar keer de pineut geweest en waarom mis ik deze meiden, waarom wil ik ze terug bij mij. Omdat ze mij hebben afgestote. Ik heb geleerd om tegen mijzelf te zeggen "ze vond me gewoon niet leuk genoeg" op deze manier beantwoord je voor jezelf een boel vraagstukken.

afbeelding van vraagoverliefde

Voegt me weer toe op sociaal media?

Als ze je weer toe voegt op sociaal media wat betekent dit dan?
Gisteren voegde ze me in eens weer toe. Ik had haar verwijderd toen we ruzie hadden. We hebben sinds onze ruzie geen contact meer gehad. Ik had 2x een berichtje gestuurd met excuses en dat ik hoop het uit te kunnen praten, de ruzie dan. Ik heb niks vernomen maar ze voegt me wel in eens toe. Zou ze me dan toch missen of aan me denken?

Ik heb 2 pogingen gedaan tot uitpraten waarop ze niet reageerde. Wat moet ik nu doen?

Groet

afbeelding van vraagoverliefde

M

M

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen ben ik de dupe geweest van een tijdelijke rebound. Oftewel ik was/ben gek op haar maar zij niet echt op mij. Het heeft mij ontzettend veel rompslomp gekost. Nog een tijdje met elkaar afspreken en contacten, elkaar zien met carnaval etc. maar het was niet wat ik gehoopt had. Het gaf me valse hoop! Omdat ik stapel ben op haar.

Nu hebben we ruzie en reageert ze niet meer. Ook al ben ik boos geworden en misschien een lul geweest. Ik heb voor haar klaar gestaan en haar mijn liefde gegeven. Nu ben ik lucht!

Inhoud syndiceren