Blog van wena

afbeelding van wena

haat om ex voor wat hij heeft gedaan

Al weer bijna een half jaar geleden dat hij het uitmaakte. De tijd gaat echt snel om!
Zit nu weer een beetje in een dip! Hij is inmiddels na 2 maanden gedumpt door zijn ex en binnenkort heeft hij al weer een nieuwe!

afbeelding van wena

oke dan de tijd is nu dus aangebroken

Sinds vanochtend weet ik van mijn ex dat hij een nieuw vriendinnetje heeft! Ik heb het hem zelf gevraagd.. had sinds gister nml een voorgevoel. Hij zei dat hij het er nog wel over ging hebben met mij:S Ik wist gewoon dat dit er aan zou komen en het is ook snel gegaan.
Hij heeft mij echt heel erg diep teleurgesteld. bah ik heb ook niet zon zin om hier alles te gaan schrijven nu.. Moet het allemaal even laten bezinken... verhaal volgt nog wel.
Zit trouwens te denken of ik hem van hyves en msn af moet gooien, maar weet nog niet of ik dat wel wil

afbeelding van wena

Respectloos

Denk je dat je rustig uit bent.. zie je opeens je ex ook in dezelfde discotheek die al niet zo groot is. Ik had al ergens gelezen dat hij ergens anders uit zou gaan en daar was ik dan ook wel blij mee, maar dan opeens is hij toch uit waar jij ook uit bent. Hele avond verpest! Na een tijdje stond hij gewoon met een meisje naast mij te zoenen op de dansvloer! Hoe kan je nou zoiets doen als jij er gewoon naast staat. Op dat moment was ik echt boos!

afbeelding van wena

Gek van de gedachtens

Wordt soms helemaal gek van mijzelf! Hij blijft al meer dan 2 maanden door mijn hoofd rond spoken.
Ik voel me nog steeds niet vrij.. wil het wel graag, maar ik weet niet hoe.. heb al een paar dingen geprobeerd en steeds als je denkt dat het weer wat beter gaat is dat eigenlijk helemaal niet zo.
Ook nog steeds geobserdeerd door op zijn hyves te kijken.. Hij krijgt zowat elke dag wel een aantal krabbels van meisjes.. en je ziet niet altijd de leukste dingen, maar het is zo verleidelijk om steeds te blijven kijken.

afbeelding van wena

Wie weet hier raad mee??

Vandaag heb ik op msn weer met mijn ex gesproken en we hebben het ook even gehad over onze relatie destijds. Hij had het uitgemaakt omdat toen hij was vreemdgegaan erachter kwam dat hij geen gevoelens meer voor mij had. Maar steeds als ik met hem praat komt er weer naar voren dat ik hem toen het nog aan was de laatste tijd teveel met rust liet en dat hij ongestoord dingen kon gaan doen en dat hij dacht dat ik niet meer geinteresseerd was en in die tijd is hij ook vreemdgegaan met een meisje dat hij kende van een vakantie afgelopen zomer.

afbeelding van wena

Wat liefdesverdriet wel niet allemaal met je doet

Je probeert aan de ene kant positief te blijven denken van het gaat me lukken om geen contact op te zoeken en ik kan wel zonder hem, maar dan toch een paar uur later gaat het weer over in negativiteit.. je word weer verdrietig je voelt je weer k*t. Wat liefdesverdriet wel niet allemaal met je kan doen.. En het erge is dat je ex er amper mee zit! Hoezo voelen zij geen pijn? waarom kunnen zij lkkr van hun vrijheid weer genieten en alweer bijna een nieuwe vriend of vriendin hebben?

afbeelding van wena

Ex

Inhoud syndiceren