Blog van Wobbel

afbeelding van Wobbel

1 sms en ik zit weer in de put.

Vanmiddag na weken een smsje gekregen van mijn ex, of er nog post voor haar lag en of ik wist waar de oplader van haar accuboormachine lag. Ik heb een kort sms terug gestuurd "nee geen post, en nee geen oplader gezien". Ze is dus in de buurt van ons huis was mijn gedachte, waarschijnlijk bij haar ouders.

Pfff, ik dacht dat het wel aardig goed met me ging. tenminste ik kon mezelf wijs maken dat alles goed en lekker gaat. Ik merk nu bij mezelf dat ik nog aardig onzeker ben, waarom heeft ze haar accuboor nodig, zijn ze aan het verbouwen bij haar nieuwe vriend thuis?

afbeelding van Wobbel

Ruzie

Weer maar even een blogje,
Mijn ex heeft woensdag haar spullen en katten opgehaald uit ons huis en verhuisd naar de woning van haar nieuwe vriend. ik had haar een dag daarvoor gesms dat ik ook haar post had klaargelegd. Ze heeft mij die dag 5 tot 6 keer gebeld, ik had niet opgenomen omdat ik haar gewoon niet wil spreken, als je nog iets te melden heb stuur je maar een sms of mailtje, heb ik gezegd. S'avonds belde ze mij weer, toch maar opgenomen. Wat is er vroeg ik, hoe gaat het met je vraagt zij, hoe is het met je zus.

afbeelding van Wobbel

Sprookje is voorbij.

Dag, ik wilde me even voorstellen. Ben sinds 3 maanden vrijgezel. na een relatie van 5 jaar ( 3,5 jaar latten en na 1,5 jaar samen een huis gekocht). Mijn vriendin kreeg gevoelens voor haar beste vriend, gelijk toen onze relatie over was is ze bij hem in gaan wonen.
Zelf heb ik nu elke mogelijke emotie over me heen gehad, bang, boos, paniek, onzeker, noem maar op.

Inhoud syndiceren