Blog van Woeter

afbeelding van Woeter

Zomaar een mailtje

...dat was het onderwerp van het nieuwe mailtje wat ik gisteravond in m'n mailbox vond. Tot zover leuk, maar dat schrijf ik natuurlijk niet zomaar hier neer. Het was dus een mailtje van haar. Ruim 3 maanden geleden heeft ze het uitgemaakt. Direct daarna heb ik contact verbroken, geblokkeerd en verwijderd uit de msn. Niets meer van haar gehoord, gelukkig, maar nu dit:

Heey hier even een mailtje gewoon omdat ik me afvroeg hoe het met je gaat en met je stage en je gezinnetje enz. Je bent nooit meer online, dan maar een mailtje...jammer. Hoop dat k wat terug krijg en wat van je hoor. groetjes (...)

afbeelding van Woeter

Je hebt me bedrogen

... met die mooie woordjes van je. Jij was diegene die als eerste van ons 2 zomaar vanuit het niets zei "ik ben verliefd". Jij begon als eerste met het afsluiten van je smsjes met de afkorting WJNMK, wil jou niet meer kwijt. Jij was diegene die zei dat je 2 keer 2 uur in de trein zou gaan zitten om mij maar 10 minuten te kunnen zien. Jij vertelde me de eerste avond zowat je hele levensverhaal en vertelde me de problemen en dingen waar je mee zat. Jij kon jongens krijgen wat je wou en ging voor het eerst met mij naar bed.
En ik... ik raakte steeds meer vertrouwd met het gevoel dat jij écht wel eens de ware voor mij kon zijn. Ik werd steeds verliefder op jouw beeldschone verschijning.

afbeelding van Woeter

Listen To Your Heart

Listen To Your Heart

I know there's something in the wake of your smile.
I get a notion from the look in your eyes, yea.
You've built a love but that love falls apart.
Your little piece of heaven turns too dark.

Listen to your heart
when he's calling for you.
Listen to your heart
there's nothing else you can do.
I don't know where you're going
and I don't know why,
but listen to your heart
before you tell him goodbye.

Sometimes you wonder if this fight is worthwhile.
The precious moments are all lost in the tide, yea.
They're swept away and nothing is what is seems,

afbeelding van Woeter

Herinneringen

Vandaag is het alweer 3,5 week geleden dat ze het uitmaakte. 4,5 week geleden dat we nog op zondagmiddag verliefd in elkaars armen in bed lagen?¢‚Ǩ¬¶.

Hoe kom ik van dit gevoel af? Ik kan alweer prima genieten van leuke dingen doen met vrienden, dat is alweer bijna als vanouds. Maar toch, als ik dan zoals nu s'morgens alleen op mn kantoor op stage zit?¢‚Ǩ¬¶ dan komen al die herinneringen steeds weer naar boven borrelen en word ik weer verdrietig. Of als ik thuis zit en het is buiten slecht weer. Maarja het was ook te mooi om waar te zijn?¢‚Ǩ¬¶ samen op het strand totdat de zon weer opkwam, nergens hoefden we ons druk over te maken. M'n moeder zei het al: stel je zou nu nog iets met haar hebben, zou je ook met haar nu in dit weer zitten. Hoeveel zou ik ervoor over hebben om 1 avond in Spanje met haar opnieuw te beleven, vroeg ik mezelf gister af. Aan de ene kant heel veel en aan de andere kant niks.

Inhoud syndiceren