Blog van woman -pain

afbeelding van woman -pain

Waarom?

Waarom, is in dit verhaaltje mijn vraag! Ik en me ex hebben een blackberry waarop je met elkaar kunt pingen (chatten) heb hem van te voren gezegt , contact over de kids of zaken prima! Voeren we op een gegeven moment een gesprek over idd zaken en kids, wat later gaat hij negatieve aandacht vragen bij mij (net een klein kind!) ik reageer daar dus bot op! gaat hij mij vervolgens proberen jaloers te maken met zijn prille rebound relatie (enja natuurlijk doet mij dat weer zo"n pijn !aarrrggghhh) maar, ik laat me niet kennen en blijf kort af en rustig.

afbeelding van woman -pain

Mijn ex weer onder ogen komen

Ik moet mijn ex man blijven tegenkomen want we hebben samen kinderen, dus we zijn in feite altijd met elkaar verbonden.
Ik vind dit zo moeilijk en zwaar! onze situatie is emotioneel enorm zwaar beladen! en het begin hadden we allebei nog stiekem hoop en hebben dat allebei ook op verschillende manieren geuit, veel fijne momenten gehad (zelfs nog intiem geweest, achteraf spijt) goede gesprekken (elkaar steunen) maar ik kan het niet meer , er is teveel gebeurd.

afbeelding van woman -pain

Voel zoveel pijn en verdriet...

zit in een echtscheiding na 12 jaar huwelijk, we zijn inmiddels al enkele weken verder.
we hebben vreselijke ruzies gehad! goede en slechte gesprekken, helaas ben ik ook met beide benen in zijn valkuil gestapt.

Inhoud syndiceren