Blog van yonie

afbeelding van yonie

Gedicht

Hieronder een geducht, bijna naar ex gestuurd maar dat is zinloos...oh zo moeilijk...hoor al
Vanaf 20 juni niks. En hij gad beloofd nog dat weekend op mn mail
Te reageren...niks dus...tot nu. ... Snap t niet...we zouden blijven proberen
Te contacten, maar hij communiceert niet eens dat hij op vakantie gaat (roemenië
Met vrijgezelle vriend...ook een klote idee!!!!!!!) en
On huis dus vrij voor.mij is! En ik er bv spullen had kunnen ophalen of een week
Huis.kunnen wonen als bv afscheid mėt mn lieve poezen!!Verdrietig((

Gemis

Wat is t alweer laat, midden in de nacht,

afbeelding van yonie

Hoe bloggen....en hoe verder....

Hoi lieve mensen,
Ik zit er helemaal doorheen en krijg dan ook echt hysterische paniekaanvallen....vreselijk.....en al weken hartkloppingen/....Mn medicatie is verhoogd maar daar merk ik nog niks van. Ik moet morgen weer beginnen met werken na mn vakantie en donderdag zelfs functioneringsgesprek, maar geen idee hoe dit in godsnaam te gaan doen morgen. Het klikt al niet met mn leidinggevende, mn proeftijd bijna niet doorgekomen terwijl ik keihard heb moeten knokken te kunnen blijven werken en dit mn leukste baan ooit is en preciés is wat ik wil.

afbeelding van yonie

CVS en redenen ex

Even een stuk copy paste uit mn vorige blog, een antwoord dat anders denk ik door anderen niet meer gelezen wordt....terwijl het echt ies is waar ik heel erg mee zit. Heb het nog flink aangevuld!

afbeelding van yonie

Klotedagen....:'(

Het vervolg om op mn eerste originele blog...
ik had in dat blog ook nog vragen gesteld aan de mensen die antwoord hadden gegeven...

Het gaat steeds slechter.....bergafwaarts....sinds vorige week woe. al....Het is nu bijna 2 maanden uit maar de laatste week gaat het steeds slechter.

Ik noem mn ex hier P.

afbeelding van yonie

Updates?

Hoi meiden/dames,
Als ik iets nieuws wil toevoegen, wat ik vanavond heb gedaan bij mn eerste blog, dan komt het niet bij recente blogs staan toch....Wat kan ik dan beter doen, steeds een nieuwe blog maken? Of hoe werkt dit?
Groetjes

afbeelding van yonie

GEK van liefdesverdriet.....lotgenoten gezocht?

Hoihoi,

Ik werd over deze website getipt....Ik ben op zoek naar lotgenotencontact . Ik hoop dat niemand deze pijn voelt....maar helaas wel....anders zou deze website niet bestaan.....

Ik ben 32 jaar, had een half jaar geleden een huis gekocht samen met mijn vriend, en we hadden 15 jaar een relatie....maar nu is het uit....

Het gaat niet zo goed met me nadat het uit is gegaan 6 weken geleden tussen mij en mn vriend...uh ex....vergis me steeds in t woord....ik heb nog nooit zoveel pijn gevoeld. Emotionele pijn maar ook letterlijke pijn, alsof mn lichaam/buik/hart in brand staat.

Inhoud syndiceren