Blog van zeehondje

afbeelding van zeehondje

cd ophalen of laten?

Mijn ex heeft het dus twee maanden geleden uitgemaakt daarna nog een keer afgesproken. Laatste keer dat ik hem belde is een week geleden, ik vroeg of hij nog een keer wilde afspreken en hij zei ik bel je als ik weet wanneer ik tijd heb....(zie eerdere blogs)

Dit is nu een week geleden...hij heeft nog niet gebeld, ik heb al besloten dat ik hem los ga laten.....hij denkt nu dat hij de macht heeft en ik hem terug wil...dus hij zal geen haast hebben om te bellen.....

afbeelding van zeehondje

Steun

He, ik wil even kwijt dat ik heel blij ben dat deze site bestaat. Ik heb zoveel steun aan jullie en weet dat ik niet de enigste ben....ik herken mezelf in veel van jullie blogs

afbeelding van zeehondje

wat wil hij?

Nalang twijfelen heb ik hem toch maar gebeld.

Hij nam op vroeg hoe het ging beetje gepraat over wat we gedaan hebben. Hij lag op bed tv te kijken en was een beetje zieken moe. Ik durfde niet te vragen of hij al wist hoe het veder gaat tussen ons(vorige keer zei hij ik weet het niet).
Ik vroeg waarom hij het beloofde smsje niet gestuurd, hij deed vaag weet ik niet enz.

afbeelding van zeehondje

wat moet ik doen?

Hallo iedereen, ik volg al een tijdje de blogs hier en heb besloten om mij verhaal te zetten wan ik weet echt niet wat nu moet doen.

Mijn vriend heeft het 7 weken geleden uitgemaakt omdat we vaak ruzie hadden en elkaar niet meer waardeerden...

Inhoud syndiceren