Blog van ZijnEngeltje

afbeelding van ZijnEngeltje

snap het niet

Ik snap het allemaal niet meer

Ik heb al een aantal relaties gehad die fout gelopen zijn en aangezien ik nog bij mijn ouders woon mag mijn huidige vriend ook niet binnen bij ons, mijn ouders, dan vooral mijn moeder wil hem zelfs niet eens kennen. Ben nu al bijna 7 maand met hem samen en ze heeft nog geen enkele keer naar zijn naam gevraagd, naar ook maar iets van informatie, ze weet zelfs niet hoe hij eruit ziet.
Nu ik draag graag kleedjes en rokjes en als ik dan eens een nieuw kleedje koop of eender wat voor kledingstuk zit ze bezig van "daar kun ge weer de hoer mee gaan uithangen".

afbeelding van ZijnEngeltje

vreemde gevoelens

ik zit in een vreemde situatie en weet niet wat ik ermee aan moet vangen

Ik heb nu al een tijdje een nieuwe relatie, vanaf het begin klikte het al tussen ons maar ik heb er niet meteen aan toegegeven.
Ik heb er een redelijke tijd laten overgaan vooraleer ik echt iets met hem begon aangezien ik zeker wou zijn dat ik iemand had die het met mij echt meende.
Hij is en was altijd erg lief voor mij al van de eerste dag, hij knuffelde mij en gaf mij een beschermend gevoel toen we nog maar gewoon vrienden waren. Hij was echt goed voor mij en dus kregen we ook een relatie.

afbeelding van ZijnEngeltje

Wat moet ik nu weer doen

gisteren probeerde hij weer contact me mij te zoeken om schuld van iets in mijn schoenen te schuiven
er waren op die fuif waar hij was geweest mensen die rot tegen hem hadden gedaan, achter zijn rug zitten praten, botte opmerkingen zitten geven,...
en hij steekt het op mij, hij zegt dat het mijn schuld is da die mensen zo tegen hem doen omda ik hem zou zwartmaken enzo maar dat zou ik nooit doen Verdrietig

afbeelding van ZijnEngeltje

Hulp nodig :(

Hey

heb echt jullie hulp nodig
ben nu al een hele tijd uit elkaar met mijn vriend
het ging eerst goed, dan beter en nu oppeens weer heel veel slechter
telkens ik met vrienden wegben of iets doe dan valt het wel mee, ik amuzeer mij en voel mij veel beter
maar als ik dan alleen zit en aan hem denk Verdrietig
snachts krijg ik nachtmerries over hem, telkens ben ik weer met hem samen en gebeurt er dan iets dat ik hem kwijt raak Verdrietig
ik hou echt zoveel van hem en zou hem zo graag terugwillen
maar hij wil met niemand praten en tegen mij al zeker niet

Inhoud syndiceren