Dating adventure gone bad - the week after

afbeelding van Moerbei

Dating adventure gone bad zorgde gelukkig in het geheel niet voor een terugslag. In tegendeel zelfs! Ik heb mijn rust weer terug en kan weer gewoon lekker een boek of film kijken zonder me druk te maken of hij gaan bellen ja/nee...
Het was een kleine 'BLEEP' op de weg en ik wilde dat ik andere zaken zo gemakkelijk kon afsluiten zoals ik hier een kruis doorheen zette. Eigenlijk kwam deze bozo ook nog wel op een gunstig moment.
Ik dreigde namelijk weer in een vage cirkel te geraken met de ex, we zagen elkaar weer af en toe wat altijd weer leidde tot intimiteiten en verwarrende uitspraken.

Na de 'dating adventure gone evil' kon ik het toch niet laten om ex in een paniek situatie te teksten toen mijn gaskachel problemen had (gevaarlijke problemen). Ex woont een straat achter me en is altijd bereid geweest om mijn redder in nood te zijn.
Wel, nu niet meer.
Ik kreeg een berichtje terug met als aanhef 'hey daar', een tip voor een winkel en als afsluiting 'groetjes'. Geen "ik kom wel even kijken, ik wil niet dat je gevaar loopt". Niet eens de standaard kus of knuf. En als een man je niet meer praktisch wil helpen wil hij je gewoon niet meer helpen. Punt.
Ik moest even slikken. He. does. not. care. any. more.

Moeilijk hoor - waar blijft de liefde, he? En het feit dat jij van iemand houdt, always, immer, niet wil zeggen dat de ander dat ook voelt. En dat zelfs als die ander dat af en toe voelt wil dat niet zeggen dat hij dat always en immer doet.

Het is me inmiddels wel duidelijk hoor. Loslaten is in dit geval mijn enige optie. Tjongejonge, heeft wat strubbelingen gekost om tot dat inzicht te komen en ook al ben ik er bijna, ben er nog steeds niet helemaal. Af en toe is de pijn nog steeds vlijmscherp en roept het gemis een verschrikkelijk verlangen op.

Maar ben er wel bijna!!! Glimlach

Fijn weekend en geniet zoveel je kan. Ik ga vanavond lekker uit eten in Den Haag met vrienden en morgen naar een Yoga Workshop. We maken er gewoon een heerlijk weekend van!