De 3e dag zonder Kevin

afbeelding van Lief mokkeltje

Gisteren was het de 3e dag zonder mijn Kevin...
Drama, want als je de andere stukjes gelezen hebt weet je dat mijn beste vriendin mij mee heeft gesleurd naar de Discotheek waar ik Kevin destijds heb leren kennen.
Eerst hier gewoon in het centrum naar de stamkroeg dus...
daar kwamen al snel de eerste meisjes naar mij toe.
Wat heb ik nou gehoord, is het uit tussen jou en Kevin?
Is maar beter ook hoor, hij heeft nu toch al Cecile...
Ik wist niet meer hoe ik het had, Dus toch? Wel Cecile?
Zei zouden het wel weten, want zei zijn haar beste vriendinnen.
5 minuten daarvoor belde hij mij nog,om te zeggen dat hij echt nog wel van me houdt, bla bla bla... en dat ik niet met een ander moest gaan! Wat denkt ie nou godverdomme wel?
Hij heeft verdomme al weer een nieuwe????
Erg verstandig om nu nog verder aan de alcohol te gaan leek het me niet, hoorde namelijk de stomste verhalen over Kevin.
Hoe kon dat toch allemaal? we zijn zo lang samen geweest, en in de verhalen die ik hoorde, herkende ik van alles, behalve Kevin...
Tuurlijk, ik weet dat hij van flirten houdt, maar dat het zo ver zou gaan??? denk je ook dat je iemand door en door kent zeg maar.
In die discotheek aangekomen (na 3 kwartier fietsen, schelden, mopperen en huilen tegen mijn vriendin aan)
hoorde ik zo mogelijk nog vreemdere verhalen, jeetje...
was mijn vertrouwen in die jongen al die tijd niet terecht?
Heb ik echt zo'n stuk van mijn leven aan hem verknoeid?
Nou jha, verknoeid niet...want ik heb de mooiste tijd van mijn leven gehad met hem.

Maar goed, de 3e dag dus zonder Kevin,...
begon natuurlijk verschrikkelijk. Ik was die nacht om kwart over 5 thuis gekomen, en kon al niet slapen van al die Red-Bull, en ik was natuurlijk hardstikke boos op hem, en op mezelf en... pfff ik weet het niet meer.
Maar in elk geval, toen ik wakker werd, had ik nog een veel groter kut gevoel!, waarom in godsnaam? waarom heeft ie gezegd dat hijnooit met mij samen zou gaan wonen, terwijl we de sleutel zouden krijgen??? Er was zelfs een meid die zei dat hij wel 20x met haar vreemd is gegaan.
En dat hij de gouden s aan zn ketting die hij ooit van mij heeft gehad niet meer om zijn ketting heeft omdat z'n ketting was gebroken, blijkt ook nix van waar te zijn... hij heeft hem afgedaan waar heel veel mensen bij waren.
Wat moet je dan geloven? ik geloof altijd maar wat ik wil geloven... en dat heb ik nu ook weer gedaan.
Hij belde gister, kon nog geen normaal woord uitbrengen, want ik had hem zijn botten al vol gescholden... voor het eerst dat ik goed van me afbeet bij hem...
Tsjakka, zeg maar!Knipoog maar goed na een tijdje m'n poot stijf houden, barst hij in huilen uit... en zegt; ik hou toch van je??? ik probeer nog even, jha dat dacht ik ook jha, tenminste dat zei je... maar na een paar lieve woordjes en het geluid van zijn tranen ben ik om.
Lieverdje toch,...doe is rustig, tuurlijk wil ik wel met je verder... ik hou wel van je... okeej ik geloof je (lees;ik wil je zo graag geloven)
Vandaag komt ie langz... gaan we erover praten.
Ik zal vanavond dag 4 zonder Kevin wel berichten...
ik hou jullie op de hoogte...

Kusje Shirley...