En weer voel je je dagen achter elkaar kut

afbeelding van Grote Schrik

Nu al weer enige tijd geleden dat het is uitgegaan tussen mij en mijn vriendin waar ik serieus helemaal gek op was.
We woonden samen, of eigelijk woonde ze bij mij in.

Ik heb er erg veel last van ondervonden om het geheel te kunnen proberen te verwerken en toch normaal te kunnen levenen dat gaf de nodige problemen.

Ik had het geluk dat ik eigenbaas ben en dat het personeel het werk kon overnemen... zodat ik thuis kon nadenken en de muren op me af kon zien komen... nee dat was ook niet alles dus moest ik bezigheden gaan zoeken.

Ik ben toen op het idee gekomen het gehele huis te gaan verbouwen, en zo gezegt zo gedaan.. mensen ingehuurd en zelf ook aan de slag en het ging echt beter ik kon zelfs soms weer lachen.

Alleen dan kom je die kleine dingen tegen, die herinderingen aan de leuke tijden en de reizen die je gemaakt had.

Ik ben nog maar jong, 22jaar... bijna 23 zelfs in juni.. echt zin om het te vieren heb ik niet, blij ben ik ook zeker niet. Je stopt tijd iemand en je doet je best voor die persoon maar die persoon laat je vallen als een baksteen omdat ze volgens haar zeggen mij niet gelukkig zou kunnen maken.

Gelukkig ben ik via deze site ook nieuwe mensen tegengekomen waar ik het goed mee kan vinden en waar ik de tijd die ik in zeeen heb op dit moment, goed mee kan vullen.
Nieuwe mensen leren kennen was dan voor mij ook erg belangrijk want de oude doen me teveel denken aan mijn ex, of sterker nog dat is ook het vervelende... haar ouders zijn erg goede vrienden van me geworden waar ik vaak over de vloer kwam, daar ga ik niet meer heen dat heeft geen zin en dat is te pijnlijk.

De afgelopen 3 dagen waren weer zeer vervelend, je voeld je hart gewoon snel kloppen en je heb van die momenten dat je denkt wat is er toch allemaal gebeurd en waarom heb ik me zo lopen inzetten en voel je je zo gebruikt aan het einde van de rit.

Dit weekend gaat weer vervelend worden, iedereen heeft het druk is weg, gaat met zijn vriend / vriendin weg.. en dan heb je weer een weekend dat je met jezelf moet opvullen... iets waar ik totaal niet van hou.....

Toch vervelend, dat ik zoals ik voorheen was, sterk energievol vrolijk en altijd bezig met nieuwe leuke dingen nu in een dip zit en niet eens de kracht kan vinden. Ik had voorheen de leukste dingen die we deden de gekste creatieve bezigheden niks was onmogelijk alles deed ik om mezelf en me vriendin en me vrienden een leuke tijd te geven. Zoals gezegd niks was te gek en zo kregen we ook echt alles voor elkaar.

Gelukkig voor mij woonde ze bij mij in, het huis en alles was dus van mij. Daar heb ik dus geen last van.. nadeel is wel nog steeds dat er veel geld geleend is en dat ik dat nog maar moet zien terug te krijgen. Niet alleen aan haar is geld geleend maar ook aan familie. Dat zijn toch zaken die je snel wil afhandelen en waar je vanaf wil zijn.

zucht..