help mij

afbeelding van overmixt

Ik heb een relatie gehad met iemand die 4 jaar duurde tot onze plannen allemaal omver werden geblazen..
zij was 14 ik 16 toen we een relatie begonnen veel te jong natuurlijk, maar het was liefde dat ik nog nooit heb meegemaakt.

De eerste 2 jaar ging alles perfect tot op een dag de ruzies begonnen omdat ik haar echt alles gaf en deed voor haar en zij dit normaal vondt om voor mij te beslissen en mij dwong om haar dingen te geven zoals een reis of 7 op een jaar tijd ik deed gewoon alles voor haar.

na 4 jaar hadden we plannen , ik moest van haar vertrekken naar mijn geboortestad en daar beginnen werken en zo een studio te huren voor ons (dit was in de maand januari 2011) omdat zij daar ging studeren. dat deed ik dus ik ben gaan wonen bij mijn vader en daar gaan werken in de week en in het weekend zag ik haar dan maar het begon slecht te gaan ze ging veel uit zonder mij en ze wouw mij niet meer zei ze .. ik was er zo kapot van dat ik haar niet kon laten gaan dus profiteerde ze van de situatie want ze was bezig met iemand anders en zei dat het geen waar was tot ik ze een weekend tegenkwam dan was dit de bevestiging voor mij.
Ik had mijn auto geleend voor haar naar school te gaan en wat ik dan te weten kwam was dat ze weg ging nar haar nieuwe vriend met mijn auto terwijl ik bij mijn vader in de week was aan het werken voor (ons)
Ik was er kapot van ik kon haar niet laten gaan dus bleef ik haar lastigvallen met telefooontjes waar ik dan schreeuwde en smeekte haar voor een kans en zij lachte mij gewoon uit.. maar ze bleef ontkennen dat ze met die jongen was tot op de dag dat ze mij niet meer wouw zien en dat ik dan via facebook zag dat ze in relatie was met die jongen. dan heb ik alles stopgezet wouw ik haar niet meer zien (dit gebeurde op een zondag)
later in die week de donderdag ik ging juist weggaan met een vriend om mijn ideen op iets anders te brengen, belde ze mij ik nam na 20 keer dat ze belde op en zei dat ze mij met rust moest laten maar zij zei waarom is dit allemaal gebeurd en dat het mijn schuld was enz. ik kon niet meer van het verdriet het was einglijk door dat ik zag dat zij met iemand was dat ik mijn leventje weer op gang kreeg maar moeilijk ik kon het niet verdragen dat ze met iemand anders was dus bleven wij zenden terwijl ze met die jongen samen bleef..

Ze wouw die jongen niet pijn doen omdat hij lief was voor haar enz, ik verstond dit niet want ze was verliefd op mij ze zette die jongen aan de kant voor mij te zien maar ze bleef in relatie met hem.

dit duurde 2 maanden , ik bleef maar smeken dat ze hem moest dumpen maar zij wou wachten dus ik werd gek ik moest mijn meisje delen met die ander terwijl ik er 4 jaar mee ben geweest en hij nog maar enkele maanden en toch wou ze hem niet dumpen tot op een avond dat we samen weg gingen vernam ik in een café van een vriend dat ze die jongen juist had gezien ,ik vroeg het haar maar ik was kwaad en zij zei dat ze hem gezien had om te zeggen dat ze er een punt achter hun relatie zette.
Ik geloofde dit niet en de ruzie begon al ik ging weg van dat café omdat ik zo kwaad was en niet geloofde wat ze mij zei en met heel dat gebeuren heb ik dan een onenightstand gehad.. ik ben altijd trouw geweest heb haar nooit bedrogen maar die dag was het te voor mij ik deed hetzelfde wat zij met mij deed.
na die onenightstand zond ze mij nog berichten en ik negeerde haar een week lang tot ze mij smeekte om mij te zien . we zijn dan terug samen gekeerd zonder dat ze wist dat ik die grote blunder had begaan, na een maand alles ging goed we hadden samen een studio gehuurd, en ineens komt zij het teweten dat ik iets heb gehad die avond wnnr we zogezegd juist tesamen waren, ze heeft het gevraagd aan dat meisje met wie ik die onenightstand heb gehad die antwoorde ja ik heb met hem naar bed geweest (waarom zij dat deed uit jaloesie?) dan is ze in elkaar gestort en heb ik veel mogen doen voor haar dat ze mij dit kon vergeven maar ze kon het niet , we zijn dan toch samen gaan wonen..

Ik ben mijn werk kwijtgeraakt door haar bij mijn vader want mijn vader was kwaad dat ik toch een studio nam met haar na alles wat er is gebeurd.

dus had ik 4 maand geen werk en dan is het slechter en slechter gegaan ze schelde mij uit en ging weer alleen uit ik mocht niet mee.
tot januari dit jaar hebben we een stevige ruzie gehad zij heeft mij buitengesmeten met haar moeder maar 2 dagen later was het al over en ben ik terug gekeerd alles ging goed ik bleef er slapen en ze was vriendelijk tot de volgende morgend ik op haar laptop ging en gesprekken zag van facebook met haar ex en dat ze over mij klaagde bij andere mannen , ik was dit kotsbeu en dit was zoals een mes in mijn rug dat ik mijn valiezen nam en weg ging.

vanaf die dag heb ik alles verhuisd (behalve een paar dingen dat ik haar gelaten heb omdat ik dan ook te goed ben) ik ben dan terug naar mijn moeder verhuisd en ik heb haar dan daar nog gezien wnnr ik uitging en dan heb ik geprobeerd om met een meisje te vrijen maar mijn ex bleef mij aankijken van ver en kon dit niet verdragen maar ik wist niet wat ik deed ik had zoveel gedronken (omdat ik mij niet goed voelde in mijn vel )
dat ik een meisje zat te versieren zonder succes voor de ogen van mijn ex ..
na die avond was mijn ex echt verdrietig maar we bleven elkaar zien ik ging naar haar studio (wat vroeder ook de mijne was) en bleef daar slapen en we hadden dan nog iets tesamen.

dat meisje dat ik voor mijn ex heb zitten versieren zonder succes was juist ook vrijgezel en ze moet ook terugkeren met haar vriendje maar zij had hem bedrogen dus wouw hij niet, haar vriendje heeft dan mijn ex toegevoegd en ze zijn begonnen te praten enz , tot de dag van mijn verjaardag hoorde ik niets meer van mijn ex en zond ik haar een bericht haar moeder antwoorde daarop laat haar rust ik ontvang al de berichten dat je naar haar zend, :s ik vond dit raar want ik was 4 dagen ervoor nog bij haar gaan slapen.

dus liet ik dit gaan ik heb niets meer gezonden en geen teken van leven getoond tot deze vrijdag ik wegging met vrienden zag ik haar in het café en ik negeerde haar maar zij zocht contact ik ging bv. een sigaret gaan roken in de rokersruimte en zij kwam af en ze zei je moet ook niets zeggen we zijn wel 5 jaar samen geweest.. ik zei nee en ben gewoon doorgegaan naar een ander café en ze volgde ons naar het ander café waar ze mij dan probeerde buiten te krijgen omdat ik tegen haar zei dat ze niet zo moest doen. ze probeerde van alles om mij iets aan te doen dus ben ik maar weg geweest.

De dag derachter hoor ik dat ze met die ex van dat mesje dat ik daar eens heb zieten versieren zonder succes nu voel ik mij helemaal kapot want ik blijf mijn meisje graag zien maar ben haar karakter zo beu en nu zo teleurgesteld dat zij met die jongen is ik weet niet wat ik moet doen ik eet van die dag dat ik dit wist niets meer ik stop maar niet er aan te denken ik hoop gewoon dat ze terugkomt op haar knien zoals het jaar dervoor met die andere. Maar ik denk dat het nu over is ze is verliefd op die ex van dat meisje en ik ben zeker dat die ex haar gewoon gaat gebruiken om mij een loer te draaien en zo dan ga kunnen vertellen dat hij haar heeft ge...

Ik weet niet wat ik moet doen help mij :'(
Ik hoop dat iemand iets begrijpt van mijn verhaal en mij kan helpen en raad geven