het beklimmen van een bergtop.

afbeelding van life123

Hoi allemaal,

zo nu en dan post ik hier nog is wat. en ook niet geheel zonder reden. Als je mijn eerder verhalen bekijkt zal je wel snappen waarom en zo ook nu weer een verhaal.

Het is nu iets langer dan een jaar uit met een meisje wie ik heel erg lief vond. we hadden lang met elkaar en we deden veel leuke dingen samen. das is niet meer. Ik zal er verder niet meer te diep op in gaan. bij toeval leer ik een nieuw meisje kennen, waar ik een paar manden wat mee heb. maar dat gaat uit omdat ze zelf niet lekker in der vel zit. ze had zelfmoord neigingen enzo en ze werd te vast gehouden door de ouders. In der tussen tijd gebeurt er een hoop op me school gaat het niet echt lekker. er is veel niet geregeld en veel dingen duren te lang. na heel veel pijn en moeite het toch als 1e cursist weten af te ronden. dit is nu 4 maanden geleden. me medecursisten zijn nog steeds bezig. maar het heeft veel energie van me gevreten. voor mijn werk en vrijwilligers werk heb ik eigen een rijbewijs nodig. Dus ik begin te lessen. een maand nadat het uit is gegaan met me vriendin. Ik kom terecht bij achteraf een verkeerde rijschool. Ik heb daar twee keer afgereden en twee keer gezakt. het valt me zwaar. ik bij een nieuwe rijschool begonnen in een andere afrij stad. 5 maanden later mag ik weer afrijden. weer zak ik. maar ik heb gigantisch veel bij geleerd. door allerlei gebeurtenissen ben ik zo bang en onzeker dat ik nooit me rijbewijs kan halen. met pijn in me hart zie ik iedereen in een auto rijden. het zelfde geld voor vriendinnetjes e.d. veel jongens hebben er één of ze hebben sjans. Ik niet. Door alles wat er gebeur ben ik onzeker. het gaat weken goed met rijden en weer zak ik.

Ik ben zelf wederom naar de huisarts gestapt om iets van een assertiviteitstraining te krijgen. ik heb hiervoor een jaar bij de psycholoog gezeten. Ik ben continu bang voor van alles en denk ontzettend veel. En ik zou jullie nog veel ervaringen kunnen vertellen. wie kan mij op weg helpen of herkend dingen. ik zou graag als dat nodig is dingen in mijn verhaal willen aanvullen.

Alles en vooral me rijbewijs voelt alles het beklimmen van een berg die steeds groter word. wat misschien nog handig is om te weten is dat ik vroeger veel ben gepest met van hij is het nerdje enzo.

bedankt