hoe alles kapot ging..

afbeelding van Yalutia

mijn verhaal begint 2 jaar geleden..ik zit in de 3e klas..voel me klote..kom van havo 2 af en ga naar mavo3..ik ken niemand..niemand kent mij.

dan verandert ineens alles; er komt een jongen met blond haar en blauwe ogen de klas in lopen..hij kijkt mij aan ik hem..en toen was ik verkocht.

Ik voel me nog steeds klote...ik zag er op dat moment een beetje skate-8ig uit, hij was net andersom..hij voelde nix voor mij, deed me pijn negeerde me..en als hij wat zei was het alleen of ik een sigaret voor 'm had.

ik voelde me klote, ging sporten..viel 5 tot 10 kilo af in 2 maanden..en ik zag er ineens heel anders uit..

na een kut-jaar is er dan eindelijk vakantie..ik ga bij mijn nichtje slapen die tegen mij zegt dat ze mijn haar wil doen..en zo kwam het dat ik er ineens anders uit zag. eenk complete re-styling: vriendinnen die me niet meer herkenden op stap, ik kreeg aandacht..jongens werden gek op mij. Ik niet op hen; mijn hart was nog steeds gebroken.

Op een middag fiets ik met een buurmeisje ergens heen (ik weet al niet meer waarheen) en ineens zegt mijn buurmeisje;"is dat niet..?" aan de overkant van t stoplicht staat hij..met een vriend in zn sportpakje..hij had waarschijnlijk net gerend ofzo..en dan gebeurd t..ik steek over met mijn buurmeisje..hij zegt; "heej anke wat zie jij dr goed uit! :|" ik lach en fiets verder..ik kijk nog s achterom en tot mijn verbazing kijken allebei de jongens mij na..ofdat ik britney spears ben ofzo..

Door alle aandacht die ik van andere jongens kreeg besefte ik dat ik 'm niet waard was..ik besefte eindelijk wat mijn vrienden & vriendinnen me al maanden aan't vertellen waren...

toen brak er een mooie periode aan; alle mensen die ik toen heb leren kennen in die vakantie bleef ik kennen, trok ik mee op ging ik mee feesten enz enz. ik voelde me top! heb nog met een paar jongens gerotzooid..maarja dr kwam nix uit ofzo..

toen..een paar maanden later..november 2003..voegde ik een jongen terug in mijn msn lijst..waar ik jaren geleden meej had gerotzooid op de webcam enz..(puber.nl Tong)..ik maakte een praatje met 'm hij met mij..en een paar maanden later ontmoeten we elkaar dan eindelijk..

toen ik met hem kuste..de vonk sloeg over..hij voelde t zelfde als mij..was net zo gekwetst gweest als mij..is emotioneel..creatief enz enz..dr komen iig heel veel dingen met mij overeen..ik voelde me eindelijk zoals ik me nog nooit eerder had gevoeld..hij was 't! hij moest 't zijn!

ik voelde me echt op m'n gemak..na een maandje ofzo gingen we met mekaar..ik dacht niet meer aan mijn vorige ldvd..alles was over..ik ging met 'm feesten leerde zijn vriendengroep kennen maakte nieuwe vrienden..oftewel; eindelijk vielen alle puzzelstukjes op z'n plaats..

hij hield echt van me..ik echt van hem!

na 7 maanden..kwam ik via een mailtje dat voor een ander bestemd was achter..dat hij camde met andere meisjes..ipv met mij....

mijn wereld stortte in mekaar..alles ging kut..ik had een mes op mijn arm staan..ik wilde snijden..ik sneed maar sneed niet door..hij hield toch van mij?! hij begon te huilen heeft me 30x gebeld..ik liet overgaan maar pakte niet op..smste me tot zn beltegoed op was..hij kreeg stuiptrekkingen...beloofde t nooit meer te doen..hij hield echt van me..maar mijn hart was al gebroken...

de morgen erna stond ik met rooie ogen op met wallen tot op mijn knieen..ik kon niet bij de les blijven op school.. na school om half 5 zat hij op t station..met een roosje..hij hield van me..wilde kinderen met mij..wilde samen oud worden..hij wilde alleen mij..hij zei dat hij er niks aan kon doen en dat het echt een probleem van hem was..en niet van mij..hij vond mij mooi en het had niks met andere meisjes te maken..en dat hij die mooier vond..hij vond mij het mooist..

maarja..door alles wat ik heb meegemaakt geloof ik er dus geen zak van..ik voel me weer net zo lelijk als 2 jaar geleden..wat hij ook zegt..

ik besloot hem te vergeven..ik wilde verder met hem..omdat ik me zo goed met hem gevoeld had..het gevoel moest gewoon terug komen. het vertrouwen.

nu..na 2 maanden..wordt ik boos om alle kleine dingetjes die hij doet..ik ben ziek van ldvd..mijn wereld gaat kapot..