hopeloos verliefd

afbeelding van titientje

Ik ben verliefd op een collega ?¢‚Ǩ¬¶ Dit is zo heerlijk! ?¢‚Ǩ¬¶You are so beautiful to me.
"Falling in love seems to have a similar effect on the brain as cocaine." En dat heb ik geweten.
Eigenlijk werk ik er nog niet zo lang, bijna 3 maanden nu, maar ik zie hem élke dag en in het begin hebben we veel gepraat en heel veel gelachen. We waren het eens over alles en nogwat, we zaten volledig op dezelfde golflengte, hetzelfde besef van normen en waarden, zelfde toekomstidealen en elkaar verstaan zonder iets te hoeven zeggen. En ja hoor, ik werd verliefd. Dit was em ?¢‚Ǩ¬¶ de man van mn dromen. Eerst wist ik niet wat er aan de hand was, het heeft wéken geduurdvoor ik het besefte! Het was pas toen er enkele reacties van de collega's kwamen dat ik begreep waar die euforie en die "tijdelijke gekte" vandaan kwamen. En, geloof me: dat vond iederéén leuk! Tegelijkertijd kwam het onbegrip over deze situatie: hij heeft nl. een vriendin en 2 kinderen (waarvan 1 uit een vorige relatie). Dit kan gewoon niet door de beugel, volgens velen.
Maar de op hol geslagen hormonen missen hun werk niet, de drang om bij hem te zijn en het hevige verlangen zijn wederkerig! Ik eet niet meer, ik slaap niet meer, ik denk voortdurend aan hem. Hij slaapt ook niet, is constant verstrooid, rookt de ene sigaret na de andere ?¢‚Ǩ¬¶ grappig denk je? Het zou zo mooi kunnen zijn, ?¢‚Ǩ¬¶ in andere omstandigheden dan.
Life is hell sometimes. Ik neem nu al bijna 2 maanden kalmeermiddelen en slaappillen en dan nog word ik 's nachts al zwetend wakker om aan hem te denken ... Verliefdheid gaat over zegt men; maar ondertussen ben je toch helemaal het noorden kwijt. Help! Ben ik ooit al zo verliefd geweest? Als je verliefd bent ga je domme dingen doen, ben je oa heel sociaal, in mijn geval té sociaal, wat een totaal verkeerde indruk over me geeft. Jammer. Dit is zeker niet de bedoeling. Voor mij ben je die langverwachte "soulmate." Het is enkel jij die telt. Echt. Crazy in love with you.
Het is zo verdomd moeilijk je elke dag te zien, nog amper met je te praten, de pijn is niet te harden. Elke dag ween ik, jank ik, ben ik totaal van de kaart ... Hoe moet dit verder? Ik ben totaal de kluts kwijt, wil enkel jou!!!