I am the voice!

afbeelding van de dromer

Do I need to say more? Knipoog
Hoewel mijn nachtrust nog wel iets te wensen overlaat mag ik deze dag wel scharen onder de goede dagen! Ik heb heerlijk gezongen vanmiddag, mijn tenorstem was eindelijk weer 's krachtig en vol pit. Na afloop van het concertje heb ik fijn nagepraat met de dirigent en heb in leuk gezelschap een Palmpje gedronken. Daarna werd ik met de auto opgehaald om vervolgens een jongenssopraan in z'n eigen huis les te geven. Binnenkort gaat hij 'Bist du bei mir' van Bach uitvoeren, een zeer ontroerend stuk wat veelgevraagd wordt bij uitvaarten... Ik kreeg van deze les een enorme energie-kick & merkte amper dat ik nog geen avondeten had kunnen verorberen.

Bij thuiskomst had ik pas eindelijk de tijd om de chat met die ene en andere (hihi blijft leuk) vriendin voort te zetten, hetgeen ik dan ook met veel plezier heb gedaan Lachen , al werd mijn diner hierdoor verplaatst naar een veel later tijdstip dan normaal gesproken wenselijk is. Ach wat is 'normaal gesproken'...?
Uiteindelijk dan toch goed en lekker gegeten & straks na dit blogje naar bed! Cool

& m'n ex? Ja, die is ook nog ter sprake gekomen. In dit geval in de auto. Mijn conclusie is dan ook dat ik zowel de fiets als de auto beter kan afschaffen, scheelt wellicht een hoop pijn Ziek Maar de vooruitgang in het ldvd-proces wordt met de dag meer merkbaar, het gemis van haar was weliswaar secundair op de achtergrond aanwezig, doch ende echter het zingen en betrokken zijn met mensen en muziek speelde de Dominante rol binnen de harmonie van vandaag Onschuldig (middentoonstemming Tong )
I am the Voice!

Liefs en sterkte allemaal,

de dromer

ps: Nog een hele speciale versie van 'Bist du bei mir', vanwege de locatie en het verrassende arrangement. De zang had in my 'humble' opinion beter gekund...