Ik weet het even niet meer..

afbeelding van 12345678

Sinds 2 weken is de relatie voor bij met mijn grote liefde..We hebben 3.5 jaar een relatie gehad..natuurlijk hadden we ups en downs maar de laatste tijd ging het supergoed. We zijn samen op vakantie geweest en het was een superleuke vakantie..we beloofden elkaar thuis ook heel lief te zijn en er echt weer wat van te maken. We hebben het echt leuk gehad op vakantie..na de vakantie hebben we 4 kleine discussies gehad..waarvan 3 onder invloed van alchohol..dat ken je wel..we gingen naar de bioscoop en aan het eind van de avond zei mn ex nog dat hij zoveel van me hield..en ik zag ook aan zn gezicht dat hij het meende..de volgende avond hadden we een bbq..niks aan de hand en vervolgens een feest waar we een discussie kregen. En toen was het uit.. opeens zei mn ex dat hij niet meer gelukkig was..ik snapte er helemaal niks van..en de vakantie en alles dan? Van de ene week op de andere week is hij zo omgeslagen?

In de twee weken ben ik er wel achter gekomen waarom mijn ex ongelukkig was..
ik heb te weinig zelfvertrouwen gehad en hem te weinig vrijheid gegeven..
Nu ga ik er aan werken..maar het is veel te laat..ik weet dat onze relatie heel anders zou worden nu..maar het is te laat.. hij wilt geen relatie meer..ik weet niet wat ik nu moet doen en kan het mezelf niet vergeven..ik weet zeker dat we gelukkig kunnen zijn samen en dat we bij elkaar horen..
Ik weet echt niet hoe ik hem moet vergeten..

Ik word gek als ik eraan denk dat hij nu andere meisjes leert kennen en wat hij er nog meer allemaal mee gaat doen..
Hij zegt jaah..toe ik het uitmaakte ging ik er niet vanauit dat het weer goed zou komen..maar het kan altijd nog goedkomen..maar ik zie ons op korte termijn niet bij elkaar komen..

ik weet gewoon niet wat ik moet doen..