Ik wil haar terug

afbeelding van niels

Lieve mensen,

Het is nu 2 weken uit met mij en mijn vriendin. Zij is er achter gekomen dat ik tijdens onze relatie mijn ex vriendin ook nog af en toe zag en dan ook met haar naar bed ging. Dit kan ik verklaren omdat ik heel veel heb meegemaakt met mijn ex vriendin en haar daarom ook nog af en toe wou spreken. Ik had dan natuurlijk sterk moeten zijn en niet met haar naar bed te gaan maar dat gebeurde toch. Ik heb dit allemaal al uitgelegd aan mijn huidige vriendin maar zij zegt dat ze mij nooit meer wil zien en dat het voor altijd uit is. Ik wil echt nog maar een ding en dat is dat ik haar terug wil want ik hou zielsveel van haar en kan haar niet missen.
Wij deden alles samen en woonde ook al 6 maanden samen. Wat moet ik doen om te zorgen dat zij mij ook weer wil, Ik heb hier echt alles voor over. Zij heeft mij gezegd dat zij ook nog heel veel van mij houdt. Ik denk iedere seconde van de dag aan haar. Zij betekent alles voor mij.
Ik weet niet wat ik moet doen, moet ik haar juist even rust geven en niets van mij laten horen
Of moet ik juist wel met mate iets laten horen. Of moet ik juist heel actief zijn. Ik heb haar al een lange brief geschreven maar haar standpunt bleef nog hetzelfde.

Hebben jullie advies voor mij ?

Liefs Niels