Ik wordt geplayed :-(

afbeelding van Clueless

Hoi allemaal, ik voel me slecht en misschien helpt het als ik hier mijn verhaal neerzet. Misschien als ik een beetje geluk heb zijn er hier mensen die weten wat ik aanmoet met deze situatie.

Een tijdje geleden is er een nieuw meisje bij ons komen werken. En zij is MIJN type. Het type waar ik helemaal hopeloos hoteldebotel verliefd op kan (en ben) geworden.

Dus ik heb alle kansen aangerepen om met haar te praten en om haar uiteindelijk uit te vragen en uiteindelijk zijn we een paar keer uitgeweest en hebben we gekust en zijn we met elkaar naar bed geweest.

Nu zit zij in een wel-niet fase. De ene keer stuurt ze me berichten waarin ze stelt dat ze wel weer met me uitwilt, maar als ik haar weer zie, dan is ze plotseling een en al twijfel. Dit gaat nu al een tijdje zo en ik wordt steeds verliefder op haar. Ik probeer steeds met haar af te spreken en dan verheug ik me erop en op het laatste moment zegt ze steeds af! En dan voel ik me zo depressief. Ze gedraagd zich ook vreemd en afstandelijk op het werk... soms zelfs schuw voor mij... schuw??? Ik zou niet weten waarom.

Ik wordt nu dus aan het lijntje gehouden en geplayed. Zij is nonchalant en ik heb het gevoel dat het haar allemaal niet zo interesseert. Ik voel me steeds slechter omdat ik steeds meer begin te merken dat dit eenrichtingsverkeer is. Moet ik maar gewoon deze kans (voor zover die bestaat) opzij zetten en trots blijven en mijn emoties de baas worden?