is zij verliefd op mij ?

afbeelding van frank1972

ik ben lid van een vereniging en in de vereniging is er een vrouw waar ik heel goed mee kan opschieten.wij volgen tevens ook een danscursus tesamen. als ik in de vereniging ben valt het mij op als ik opkijk zij veel zit te kijken naar mij, ze kijkt dan vlug weg als ik naar haar kijk. ook komt ze heel vaak in mijn buurt staan. op een feestje zat ze terug naast mij, ik vroeg haar ofdat ik mijn gsm in haar handtas mocht steken, haar antwoord was : " ja, alleen jij mag dat doen". met de vereniging waren we op weekend in de ardennen en we zouden kayak varen. terug vraagt zij aan mij om tesamen in een kayak te varen. etc...
nu zaterdag laatsleden waren we terug tesamen met de vereniging, ze zit terug naast mij. ze geeft mij het complimentje : "in de vereniging vinden ze je nen toffe kerel". dat zegt ze tegen mij. de avond gaat verder en wanneer ik opstap gaat zij ook naar huis.
als ik thuis kom stuur ik haar een mailtje, dat ik het heel leuk vond en dat ik blij was dat ze er terug bij was en dat ik al uitkijk naar de volgende keer dat ik haar zie.
maandagavond rijden we tesamen terug van de danscursus en ze spreekt mij aan over mijn mailtje van zaterdagnacht. ze zegt :" ik heb je mailtje ontvangen, ik vrees dat ik niet meer dan dank u kan zeggen op je mailtje."
ik was echt geschrokken. heb ik dan echt de verkeerde signalen gezien? ik weet echt niet wat ik moet denken van haar reactie. wie kan mij raad geven?