Lieve A

afbeelding van IComeFromHolland

Lieve A,

Ik heb nog zoveel vragen die beantwoord zijn en waar ik nooit een antwoord op zal krijgen. Ik zal dingen moeten laten hoe die zijn en dat proberen een plekje te geven. Ja we zijn 8 maanden verder, maar de pijn zit helaas nog steeds. Wel in mindere maten, maar voel het wel. Een teken van echt liefde? We zouden het nooit weten. We leven onze eigen levens maar gek genoeg komen we na een tijdje weer in contact met elkaar. Gek genoeg lijkt het of we elkaar niet kunnen loslaten. Zo gek is het niet na een relatie van vijf jaar. Maar om toch dr volgende stap te kunnen moeten we het echt proberen om het wel een keer te doen. We kunnen er niet tussen in zitten van we gaan ervoor, of we laten elkaar los. Iemand zou een beslissing moeten maken. Ik weet dat ik het moet doen omdat jij het niet kan. Maar weet je hoe lastig het is? Als ik in je ogen kijk, je emoties voel, merk aan alles dat je het wel weet. Maar iets houd je tegen. Gezichtsverlies zoals je dat zelf zegt? Of vertrouw je eigen gevoel niet omdat je depressief bent? Nee ik label je niet, ook dit zijn je eigen woorden. Je hebt gezegd dat je nu rust wilt en op gesprek wilt bij een psycholoog. Maar eerlijk gezegd vind ik 8 maanden rust wel genoeg en wil ik duidelijkheid. Ik hou van je, heb het beste met je voor maar ik ga niet wachten tot je wel eens zin hebt. Het is voor nu erop of eronder en helaas koos je voor het laatste.

Ik hoop oprecht dat je gelukkig word. Een man vind die jou als een prinsesje behandeld Iets waar ik niet in geslaagd ben. Het leven is hard, maar we komen sterker hier uit. Het komt wel goed met jou. Ik zal hopelijk geen hoop meer hebben, en doorgaan hoe ik dit al 8 maanden lang doe. Aan mezelf blijven werken. En misschien kunnen we ooit contact hebben.

Lieve A. Je bent echt een lief persoon met de hart op de goede plaats. Super knap, spontaan, vrolijk en je hebt me gemaakt to wie ik ben. Ik ben je hier super dankbaar voor en zal je nooit vergeten. Je zal een warm plekje bij me krijgen waar ik later mooi op terug kan kijken. Het gaat je goed.

Liefs mij