mijn verhaal...

afbeelding van Lola_Lupa

Het is een jaar geleden allemaal begonnen... Het was net gedaan tussen hem en mijn beste vriendin en we zouden dus samen een avondje uitgaan, gewoon onder vrienden.Al snel bleek dat we ons allebei tot elkaar aangetrokken voelden en ja, het gebeurde: we hadden samen een fantastische avond. Een maand of 2 ging dat zo door, stiekem want E. (mijn beste vriendin)mocht van niks weten. Hij bleef maar beweren dat hij me graag zag en dat hij bij me we zou zijn. Niks bleek minder waar want toen E. erachter kwam, vergaf ze hem alles en ging hij bij haar terug. Daardoor was ik niet alleen de jongen die ik graag zag kwijt maar ook mijn beste vriendin. Mijn wereld stortte in elkaar...
Het bleef echter niet duren tussen hen en toen het na een maand of 3 gedaan was, kreeg ik na maanden stilte een telefoontje van hem. Hij wou eens met mij afspreken. Goed,diezelfde avond nog spraken we af. Het was best leuk en de vonk sloeg weer over. Die avond was het hoogtpunt want wat er toen door mijn lichaam, door mijn ziel ging, dat is onbeschrijfbaar! Hij was voor mij nog het enige dat ik wilde.

Je weet het nu al, het liep natuurlijk niet goed af! De volgende week hoorde ik amper iets van hem en al snel bleek dat hij weer verkeerde met een ander meisje. Op dat moment, kon ik de wereld niet langer aan en ben ik terug begonnen met iets wat nooit meer had mogen voorvallen: Ik begon weer met snijden (en ik ben er helemaal niet fier op!)

Ik kreeg veel onbegrip vanuit mijn omgeving en vooral van hem. We besloten vrienden te blijven en hoewel hij me zwaar gekwetst had, bleef ik toch om hem geven. Maanden gingen voorbij en er viel weer een grote stilte.

3maand later: het was weer gedaan met z'n liefje. Hij kwam weer bij mij. We spraken af, kusten, ik gaf hem wat hij wou en al die tijd had ik de illusie dat we samen gelukkig konden worden. Hij bleef me de indruk geven dat hij echt om mij gaf. Maar dan barste de bom: op een paar dagen tijd werd alles anders. Ik had het gevoel dat ik voor hem niks meer was, dat hij weer een ander had...

En ja, het was weer zover: ik had weer eens met mijn voeten laten spelen! Mijn vrienden zeiden mij dat ik het moest opgeven maar ik was dom en na?ɬØef en deed wat hij wou... Ik was verblind door de liefde. Hij heeft me ondertussen een paar keer laten staan, me gebruikt en gekwetst. Het is genoeg geweest! Ik moet en zal hierover geraken... Want anders maakt hij me kapot!