poles apart

afbeelding van uncle buck

Toen ik het net uit had nu zo'n 4 maanden geleden, was ik er echt erg slecht aan toe, kan ik niet beschrijven hoe erg. Gelukkig gaat het nu weer beter, ook al moet ik nog vaak ervoor vechten, maar ik weet dat ik er kom, en als ik dat al weet, terwijl ik heel lang geen vooruitzicht had, dan komen jullie dat zeker ook!!!

Onze relatie liep volkomen scheef, zoals sommige van jullie al hebben kunnen lezen. Zij koos er voor om letterlijk met de noorderzon te vertrekken, voor iemand anders i.p.v. hier de problemen op te lossen. Dat ik naar antwoorden zocht, ja natuurlijk zoals jullie ook, dat is nu ook al minder geworden gelukkig.

Toen het net uit was zette ik zomaar een cd op, een cd van pink floyd, waar ik in het verleden veel albums van gekocht heb, eigenlijk luister ik nog maar zelden naar die muziek, weet ook niet waarom ik hem toen opzette. Ik hoorde een nummer wat ik wel eens vaker mee zong, zonder ook ooit maar enig begrip te hebben gehad wat die tekst betekende, of wat hij kan betekenen!

Maar toen hoorde ik hem voor het eerst anders, het leek alsof ik een antwoord kreeg op een vraag die ik toen had.

Ik dacht toen namelijk aan de toekomst voor ons beide.

Ik was verliefd geworden op haar om haar ogen, die straalde zo ongeloofelijk mooi, ze zag er goed uit, maar was geen fotomodel, maar dat boeide me niet, gewoon haar ogen, die vergeet die nooit meer..............

Cindy ik heb van je gehouden, meer dan je ooit zult beseffen, meer dan ooit iemand van je kan houden, maar jij koos daarvoor, laat het je dan maar goed gaan...........

POLES APART:

Did you know... it was all going to go so wrong for you
And did you see it was all going to be so right for me
Why did we tell you then
You were always the golden boy then
And that you?Ǭ?d never lose that light in your eyes

Hey you... did you ever realise what you'd become
And did you see that it wasn't only me you were running from
Did you know all the time but it never bothered you anyway
Leading the blind while I stared out the steel in your eyes

The rain fell slow, down on all the roofs of uncertainty
I thought of you and the years and all the sadness fell away from me
And did you know...

I never thought that you'd lose that light in your eyes