Sponsoring

Sponsor informatie

Wij dekken op dit moment de kosten door een aantal tekst banners te plaatsen die worden geleverd door Google's Adsense programma. Daarnaast bieden wij plaats aan, passende, adverteerders om in de zijbalk hiernaast een banner te plaatsen voor bepaalde duur. Heeft u interesse in de plaatsing van een banner dan kunt u contact opnemen met de redactie.

Donaties

Sinds kort bieden wij ook de optie om een, zelf te kiezen, bedrag te doneren aan Ldvd.nl. Je kunt simpel, snel, veilig en eenvoudig doneren via PayPal. Het idee is dat bij genoeg donaties de bannering van de site verwijderd kan worden wat de site wat ons betreft prettiger in het gebruik zal maken. De donaties zullen worden besteed aan de hosting en onderhoudskosten van de site. Ldvd.nl wordt op vrijwillige basis beheerd, dus er hoeft niemand betaald te worden. Uiteraard houden wij onze leden regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent donaties en sponsoring.

Op dit moment is doneren via PayPal tijdelijk niet mogelijk. Hier wordt aan gewerkt.

Extra's voor donateurs

Als donateur krijg je geen advertenties meer te zien op de Ldvd site. Verder zullen alle donateurs op deze pagina een vermelding krijgen (tenzij ze daar geen prijs op stellen, natuurlijk). Gedacht wordt verder aan meer gebruikermogelijkheden afhankelijk van het gedoneerde bedrag. De redactie staat natuurlijk altijd open voor jouw ideeën.

Donateurs

Deze mensen zorgen er door bij te dragen aan Ldvd.nl voor dat deze site in de lucht kan blijven:

Standaard wordt je naam en het bedrag hier vermeld, als je dit liever niet wilt kan je dat even melden in het commentaar veld bij de donatie.

Je kunt contact opnemen met de redactie door een bericht te sturen naar de admin.