Stom geweest..

afbeelding van IComeFromHolland

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen. Ik ben heel stom geweest en de laatste kans die ik had bij haar voorgoed verneukt denk ik. Het is ondertussen 3 maanden over en serieus geen stap verder. Ik doe het me zelf ook aan, die verdriet opzoeken, contact proberen houden en het ergste van alles haar te controleren door in te loggen op haar Social media. Dingen lezen die je helemaal niet wilt weten, overal iets achter zoeken het maakt me gek. Dus heb ik haar gisteren een mailtje gestuurd of ze haar wachtwoord wilt veranderen omdat ik haar daar via controleerde. Ik mag er niks meer van zeggen wat ze doet maar het is wel pijnlijk om te zien dat ze zo veranderd is. Dus ze is aardig pissig wat echt logisch is. Ze heeft er alle recht toe.

3 maanden over waarvan de eerste twee weken regelmatig contact hadden wat haar begon te irriteren. Na die twee weken besloten om geen contact meer te hebben wat 4 dagen goed ging. Tot en met de dag van gisteren is het wel contact, geen contact, wel, niet dan weer wel etc. Komt voor mij over of zij nog twijfelt. Ze is daarnaast ook niet super duidelijk in mijn ogen. Ik mis jou niet, maar wel me maatje, ik wil gewoon even rust en zien wat de tijd ons brengt, ik heb alle foto's van ons nog, ze verwijderd mijn familie niet van haar Facebook etc etc. Lijkt wel of ze even de tijd wil inhalen, dat vrijgezellen leven. Dat ik daarna weer goed voor der ben als ze uit gefeest is. Want tijdens onze relatie wou ze nooit uit en nu gaat ze drie keer per week. Ze geniet van de aandacht van jongens die ik niet kon geven in onze relatie wegens mijn privé problemen. Als ze alleen is ben ik alles maar zodra ze afleiding heeft ben ik lucht. Terwijl ze zegt dat ze mij niet aan het lijntje wilt houden.

Ik weet dat ik van der hou, der terug wil. Maar zij mij niet momenteel. Ik weet dat ik het contact moet verbreken. Want haar terug krijgen en het verwerken zal ik de zelfde weg moeten volgen.. alleen het volhouden is zo lastig. Beangstigend om haar voor goed kwijt te raken. Alleen omdat ik haar dus controleerde, negeert ze me. Ze is kwaad en wil niet zo echt uit elkaar gaan. Zou graag een afscheid gesprek willen hebben en mijn oprechte excuses aan bieden maar denk dat ik die kans niet meer krijg. Ik snap dat er tijd overheen moet voordat ze wat rustiger word. Iemand advies hoe ik dit het beste kan doen?