Te weinig vertrouwen

afbeelding van jordaantje

Hoi,
Ik ben sinds gisteren weer vrijgezel ????
Iets meer dan een jaar geleden leerde ik mijn exvriend kennen.
Hij gaf me knuffels en affectie maar zoenen of meer wou hij toen niet. Op een donderdag heb ik dan gevraagd om geen contact te hebben omdat dit te moeilijk was voor mij. De vrijdag kreeg ik dan bericht van hem dat hij er wel voor wou gaan. Na een week samen kwam ik te weten dat hij de woensdag dus 2 dagen voor onze relatie begon bij iemand anders had geslapen. Het was een fwb meer niet volgens hem. Volgens haar wel meer.

Ik had besloten om alles van voor vrijdag te laten omdat we toen nog geen echte relatie hadden buiten het lieve geknuffel. Dit was de 1ste week. Ik deed wel mijn best om het nare gevoel van me af te zetten dat hij mij zijn gevoelens toonde en met haar naar bed ging maar dat was moeilijk. Het komende jaar erop gingen op en af met de onzekerheid. Mede doordat hij vond dat we elkaar niet elke dag hoefden te horen. Vaak lang moest wachten op antwoorden zowel via berichten als telefoon. Ik denk dat net die onzekerheid het nog erger maakte. Dat maakte hem kwaad maar anderzijds begon hij me meer te bellen en wou me gerust stellen. Bij een ruzie was het dan zo dat hij mijn berichten leesde maar niet antwoorde.
Ik werd onzekerder en dat was voor hem ook niet fijn. Hij werd koeler en ik verweet hem dat waarop hij weer afstandelijker werd. Zo gingen we door in een aan en uit relatie waar hij meestal het initiatief nam om het terug goed te maken. Maar weer werd ik onzeker doordat hij me eens van alle social media had geblokt om een banaal iets. Of wegblijven van 18 u tot 3 u zonder me te verwittigen of mijn berichten en telefoons te beantwoorden. Ook al had hij een grondige reden ik zei wel dat hij me had moeten bellen of antwoorden. Ook ontdekte ik dat hij nog op 3 datingapps zat. Hij zei dat het van vroeger was en hij er moeilijk uit geraakte. Dat geloof ik ook wel. Maar nu donderdag kon hij niet bij me komen...hij zei dat hij ging wandelen maar had met iemand afgesproken. Dat bleek een vriendin te zijn maar hij had er niks over gezegd en dat was weer moeilijk voor mij en mijn al wankele vertrouwen. Hij was boos omdat ik in zijn tel had gekeken en dan ook nog een bericht had gestuurd. Dat snap ik wel, maar jammer genoeg snapt hij niet dat ik op die manier nooit het vertrouwen terug goed kreeg. Mss wat warig mijn verhaal maar ik zit nog met veel pijn. Ik wil stoppen omdat het niet goed gaat zowel voor hem als voor mij. Zijn onbegrip en gebrek om er met mij aan te werken ontbreekt. En ik besef dat we er alleen niet uitkomen. Het doet pijn maar het moet. Ik heb dat ook gezegd tegen hem maar hij leest zelf al niet meer. Ik heb al het contact verbroken. Zijn telefoonnummer verwijderd. Ik weet dat het aan ons beide lag...maarja we begrepen elkaar totaal niet meer. Dus na 1 jaar samen is het nu gedaan. En het doet enorm pijn!!!