terug gebroken

afbeelding van brokenhearted

en dan kom je hier na jaaaaaaaaren weer terug, niet meer wetende wat ik eerder schreef. heel veel gebeurd in een mensenleven.

ik ben op 3 weken na 9 jaar samen geweest met iemand. sinds een half jaar officieel samenwonend in een instelling voor mensen met fysieke beperking en das ook meteen de reden waarom ik sowieso nog tot het einde van het jaar met hem op 1 studio woon. want verhuis maar eens naar andere studio als je voor àlles afhankelijk bent van anderen en geen familie/vrienden hebt om op terug te vallen. soit

soit 9 jaar samen. diep in een depressie gezeten, psychose gehad, hij bleef. zag en ziet me nog doodgraag, vind me fantastisch maar blijkbaar is het niet genoeg. heeft létterlijk m'n wereld opengetrokken, me dingen laten zien die ik voor ik hier kwam niet kende, mij in mezelf doen geloven..........en nu is het over en ik weet niet hoe ik verder moet zonder hem. compleet gebroken. lang verhaal kort: twijfelt teveel aan zichzelf en onze relatie waardoor ik na een jaar getouwtrek de stekker eruit trek omdat ik hierdoor terug in een depressie dreig te vallen al zie ik hem doodgraag en ga ik hem verschrikkelijk hard ga missen.