'Tijdelijke' stop

afbeelding van Karameltje

Hallo allemaal,

Mijn verhaal kunnen jullie terug lezen waarom ik op deze site kwam. Hier een ''leuke'' update.
Vrijdag kreeg ik ineens uit het niets een bericht van hem, of ik langs kwam.
Ben direct heengegaan en drie kwartier later waren we samen. We hebben lang gepraat..
Hij irriteerde zich aan mijn smsjes.. Hij vind 3 keer per week zat.. Ik stuurde vaak elke dag even iets.
Hij was druk met z'n topsport en school. En wist zich niet meer te redden.
Hij studeert op het moment af en is over 3 weken klaar, ook gaat hij over naar een andere ploeg en hij gaat verhuizen(op zichzelf wonen, 15 minuten bij mij vandaan dus heeerlijk). Dit wist ik nog allemaal niet, omdat dit op de zelfde dag allemaal kwam nadat hij zei ''we stoppen even 2 maanden''.

Over de vraag hoe verder met ons samen? Daar hebben we het een beetje over gehad, hij wilt zich nu de komende 3 weken helemaal richten op school en zijn verhuizing en nieuwe ploeg. Over 3 weken spreken we weer af elkaar te zien en gaan we kijken of het nog steeds leuk is en heeft hij ook wat meer rust (dus meer tijd).
Aan de ene kant ben ik heel blij, andere kant ben ik ook nog steeds erg onzeker, wat nou als hij over 3 weken zegt van doei.. Ook al weet ik wel dat ik niet onzeker moet zijn, en het gewoon even moet afwachten.

Hierdoor heb ik besloten dat ik de komende 3 weken geen nieuwe updates zal plaatsen ( is althans niet de bedoeling). Als het echt mis gaat en ik weer ldvd heb zal ik weer '' in de lucht komen''.

Ik wil jullie allemaal heel veel sterkte wensen in het proces en iedereen bedanken die mij heeft gesteund! Ik heb er echt heel veel aan gehad en hoop dat alles goed komt, en ook dat alles met jullie goed komt!

xx