Uitmaken is nooit leuk, maar nagetrapt worden is beneden peil

afbeelding van Boerke

We leerden elkaar kennen op een chatbox waar mensen die misbruikt waren komen. Het klikte best goed en we spraken een keer af in Utrecht. Daar hebben we voor het eerst gezoend en er volgden nog veel vervolg afspraakjes ook al woonde zij in Enkhuizen en ik in Eindhoven. Ik ging op mezelf wonen en zij kwam haast elk weekend naar me toe. We deelden lief en leed. Tot de vakantie van dit jaar
Vrijdag ging ik naar haar toe in Enkhuizen en we hadden tot en met maandag een leuke vakantie. Dinsdag moest zij naar de therapeut maar dan zouden we woensdag naar Utrecht gaan om onze 2 jarige relatie te vieren.
Maar dinsdag avond had ze geen oog meer voor mij en zo ook niet de woensdag en de donderdag. Dus ik vroeg haar donderdag avond wat er mis was. Maar er was niks mis. De volgende dag ben ik toen maar alleen naar huis gegaan en de zaterdag via msn na lang chatten het uitgemaakt. Een week later begon ik haar toch te missen en wilde haar weer terug Maar zei wilde eerst over haar liefdesverdriet. Dat snapte ik niet want als je liefdesverdriet hebt dan ben je juist blij als de ander je terug wil.
Toch was ik niet helemaal tevreden met hoe een en ander gelopen was dus ben ik via haar mail (ik had haar wachtwoord) gaan zoeken en kwam op een gesloten forum. Daar had ze op de woensdag, toen ik nog bij haar was, geschreven dat ze het uit ging maken omdat ik haar als een hond behandelde en verwaarloosde en nog veel meer.
Ik wilde nu zeker weten wat er aan de hand was dus chatte ik met haar onder een andere naam. En de ene leugen na de andere kwam op het scherm. Toen ik mezelf bekent maakte had ze geen goed antwoord op mijn vraag waarom ze me zo afschilderde. Ze had eigenlijk helemaal geen antwoord en ze beloofde dat ze dat berichtje op het forum zou veranderen. Op de maandag dat ik haar laatste spullen zou geven las ik dat ze helemaal niet van plan was om het bericht te veranderen en toen ben ik geknakt.
Ik heb haar de spullen gegegeven die bij mij lagen en gezegd dat ik niks meer met haar te maken wilde hebben.
ik heb toen ik thuis was doorgegeven dat ik haar wachtwoord wist en haar uit mijn msn lijst gegooid.
Dat iemand zulke dingen verteld wanneer ik zoveel energie erin gestoken heb vind ik onacceptabel.

Maar mijn hersenen zeggen dat ik door moet ook met een gebroken hart