vakantie lucht op

afbeelding van novalee

Nou. Ik ben op vakantie geweest en ik moet zeggen, het heeft mij wel geholpen om het wat van me af te zetten. Ik heb een aantal aantrekkelijke mannen gezien. Meegemaakt hoe anderen een leuke relatie hebben. Maar het belangrijkste: ik kon niet achter de computer kruipen om naar dingen over hem of zijn ex te surfen, kon alleen maar genieten van de dingen en mensen om me heen en het mooie weer. En mijn gedachten op een rij zetten. Ik heb er echt behoorlijk veel over nagedacht en blijkbaar had ik het nodig om tot rust te komen. Maar de afstand en de leuke dingen op vakantie en het lekkere vakantiegevoel gaven mij ook weer een betere kijk op mezelf. Een positievere in ieder geval.

Ik merk wel, dat ik nu weer de neiging heb om in mijn oude patroon te vervallen, nu ik zo weer achter mijn computer zit. Heb alweer meerder keren geklikt op een paar sites die met hem te maken hebben. Komt denk ik omdat mijn werk mij verveelt. Ik vraag me af wat hij doet. Gelukkig weet ik nu ook weer hoe lekker het is om met andere dingen bezig te zijn en kan ik het makkelijker stoppen. Ik heb ook min of meer bedacht dat hij het waarschijnlijk in een roes gedaan heeft (met mij afspreken) of uit eenzaamheid, zonder na te denken over gevolgen. Terwijl ik dat wel doe, misschien soms zelfs te veel.

Anyway een leven zonder romantiek is niet wat ik wil, maar een geobsedeerd leven met iemand die geen interesse in mij toont nog minder. Begrijpen kan ik het niet helemaal, maar ik ga wel op zoek naar iets anders, iets wat wel een langer leven beschoren is.