Vakantieliefde

afbeelding van Gast

flinke lap tekst maar het is t hele verhaal:

afgelopen vakantie in spanje ben ik in de laaste week van me vakantie haar tegen gekomen, vriend van me en ik stonden te praten met een meisje die bij ons hotel ijs verkocht ze was nederlands en liep daar net 2 weken stage, ze bleek t er niet naar r zin te hebben, naar een tijd kwam een collega tegen de regels van t hotel kijken hoe t met r vriendin ging, ze viel me al meteen op ze was lekker los, spontaan en deed leuk en gezellig, na een tijd met zn 4e gepraat te hebben vroeg ze of we nog ff een uurtje naar t strand mee gingen, waar al een andere mooie collega van hen lag, daar lagen we met zn 2e met 3 mooie meiden op t strand, hoewel die 2 andere ook zeer mooi waren, ging mijn aandacht toch naar haar even later hadden we afgesproken om gezellig met zn alle te gaan uit eten wat zeer gezellig was, onderweg terug van het eten gingen we nog wat drinken,en ik toen merkte ik dat we het goed konden vinden samen, we liepen later al hand in hand. later die avond zijn we nog met zn alle uit gegaan en de rest van onze vrienden waren er ook bij, zij en ik trokken veel naar elkaar toe dansen, praten etc, en toen gebeurde het, we stonden rustig te dansen en t moment was goed als geen ander, die kus was niet zomaar een kus het was veel meer, ik dacht dat ik smolt wat ik lang niet heb gevoeld bij iemand, (achter bleek t precies t zelfde bij haar)

die hele ontmoeting was gewoon perfect geen geforceerde versier acties aan toe gekomen wat toch al niet mijn ding is,

anyway, vanuit de bar liepen we langzaam naar de discotheek, waar we gezellig hadden gedanst, gezoend en geknuffeld,(kan r warmte nog voelen)
helaas kwam hier een eind aan want ze moest slapen want de volgende dag moest ze weer vroeg werken, ze liep namelijk ook stage in t hotel bij ons achter de receptie.
na innig afscheid genomen te hebben voor die nacht ging ik terug naar me vrienden in de disco en zij ging slapen,

je zou denken je bent op vakantie en moet alles zo snel mogelijk, maar dat gevoel had k niet bij haar, ik wist dat dit verhaal nog een staartje zou kregen en wat ook gebeurt was,
we hebben een week lang tussen haar werk tijden samen opgetrokken lekker samen knuffelen etc op t strand,

om t verhaal niet te lang te maken spring ik even naar de 2 laatste avonden samen,
ze had een brief voor me gemaakt met daarin wat ze vond van ons samen, en hoe jammer ze t vond dat ik snel al weer weg ging, maar ze schreef ook dat ze t niet kon opbrengen om in NL een relatie te beginnen dit omdat ze r droom wil waar maken met werken in t buiten en veel reizen, en ook omdat ze vervelende tijden achter de rug heeft met ex die r zacht gezegt veel pijn hebben gedaan. hoewel je weet dat je op vakantie bent moet je er mee rekening houden dat het nix kan worden en zelfs contact gaat/kan verliezen.
met dit in me achter voelde ik al de pijn die er aan ging komen wat ik dus nu heb.

verder in die brief vertelde dat ze op onze laaste avond wat wilde gaan doen savonds, we zijn wat gaan drinken bij een knus strandtentje. op de achtergrond hoorde we de golven en aan de hemel boven t water stond een volle maan, mooier kan t niet op dat moment.
daarna hebben we samen een romantische strandwandeling gemaakt en ergens beland, wat echt te gek was. later gingen nog ff uit en was zoals de rest van de avonden.

de volgende dag tevens de laatste dag, zijn we savonds wederom naar t strand geweest, dit maal met een flinke handdoek en een fles wijn, en wederom met een volle maan boven de zee, het voelde allemaal goed en perfect, het gevoel was wederzijds. de liefde die er hing heb ik nog nooit beleefd. het deed me werkelijk pijn om r achter te laten maar k had geen keus, zij moest nog 6 weken daar werken, maar we hadden afgesproken om elkaar te gaan zien in NL en bekijken hoe dan zou lopen, eenmaal thuis hebben we nog een week veel contact gehad bellen/smsen/email en msn, maar toen begon t te komen het gemis die ondragelijk pijn dat je niet bij iemand kan zijn. en dit werdt nog erger toen ze zei dat we beter elkaar los konden laten wat we werden allebei gek van de onzekerheid met alles en zij helemaal omdat ze toen bij mij wilde zijn maar ook r droom waar maken. t contact werdt minder van haar kant en dat ging aan me vreten ik ging kapot waar ik al bang voor was werdt werkelijkheid, ik was er kapot van ik dacht continu aan haar . ik wist niet meer wat k moest doen, k kon nix doen ik moest het maar accepteren. maar kon t niet de gevoelens zaten te diep, ik had nergens zin meer in, was moe, sliep slecht, en voelde me kut als nooit tevoren.

we hadden heel weinig contact nog en elke keer als ik r sprak wat al niet veel was want ze moest steeds weg of had t druk.
dus voelde k me weer klote.
dit ging een tijdje door en me afvragen hoe zij zich er zo snel erover heen kon zetten.

god wat was ik er kapot van, en nog steeds nog wel, had r zojuist gesproken op msn, had gelijk nog een de fotos van ons gekregen en nu heb ik het weer benauwd ik kan wel janken als ik er weer aan terug denk. vandaar dat ik dit verhaal hier even neer zet.
maar ze vertelde me dat ze zich rot voeld sinds ze terug is in nederland ze voelt zich hier niet thuis en wild dus weer terug naar spanje. hoewel ik weet dat het nix gaat en kan worden kan ik t niet zomaar vergeten, heb dit nog nooit zo erg ervaren.

ik had vanaaf nog smst dat ik jammer vind dat t nix kan worden, en dat ze nog steeds een geweldige meid voor me is, waarop ze antwoorden dat ze dat ook vind maar toch r droom wil waar maken, uiteraard had ik dat al gerespecteerd en nog steeds.
ik voel me nu weer klote want net de fotos gezien en dit verhaal komt alles weer boven. ik mis haar zo

we gaan nog wel eens afspreken maar wanneer en of t ooit toch gaat gebeuren blijft een grote vraagteken, op korte termijn zeker niet want ze heeft te druk met werken en maar voornamelijk school. ik moet maar een poging doen om t te verwerken, alleen al de gedachten dat we niet meer zouden afspreken en dat t contact kan verwateren doet me al pijn.