van hier naar verweg

afbeelding van moonshine

Anderhalf jaar geleden is het uitgegaan met mijn vriend en het doet nog steeds zo pijn alsof het gisteren is gebeurd.
We waren maar heel even bij elkaar, maar een maand. Eigenlijk wilde ik niet verliefd worden, het was meer een one night stand, maar het was net zo alsof ik met een drug was begonnen. Ik kon niet meer zonder hem. Ik was ineens zo verliefd. en dat kende ik helemaal niet van mij, ik ben altijd zo bodenstandig.

Na 1 maand ging hij naar verweg. Ik was er zo kapot van. De tijd stond ineens stil. Ik kreeg 40C koorts kort na zjin vertrek.ZO erg was het. Ik weet zeker dat hij net zo veel van mij heeft gehouden als ik van hem in die maand dat we bijelkaar waren. Zijn vrienden vertelden mij achteraf dat hij aan hun heeft verteld dat ik de 'ware'voor hem ben geweest.

Ik boekte toen een vlucht naar hem, in overleg. 2 maanden later vertrok ik. sochtends belde ik nog met hem: "houd je echt van me?anders kan ik ook wel alleen een rondreis maken. dit is jouw laatste kans!" en hij hield van me!! ik had een stopover, en toen belde ik hem weer: "jouw aller laatste kans!" en hij hield van me!!! het was gewoon te mooi om waar te zijn. Ik stapte in verweg uit het vliegtuig. hij wachtte mij op aan de bushalte :"houd je nog van mij?" hij hield van mij!!! en hij zoende mij, liet mij onze kamer zien en hij hield van mij. toen ik wakker werd maakte hij het uit.
dat is het moment waar alles ophielt. waarom doet hij mij dit aan? ik heb hem 4 kansen gegeven om het uit te maken. waarom maakt hij het uit op het moment dat ik weerloos en naakt naast hem in bed lig? en waarom weet hij zelf niet waarom hij het nu pas uitmaakt??? moest hij zonodig met iemand naar bed? was ik slecht, onaantrekkelijk- wat was er ineens mis?
waarom heb ik hem toen niet kei hard in zn ballen getrapt? daar heb ik nog steeds spijt van.
wat heb ik stomme trut gedaan?? ik was zo verbijsterd, zo leeg, ik vroeg aan hem wat ik nu moest doen. hij stelde voor om de 3 weken dat ik er was gewoon nog samen rond te reizen. en ik stemde ermee in, als resultaat dat ik een kut herinnering aan een verre reis heb.
1 maand later had hij een nieuwe vriendin. daar is hij nog steeds mee samen.
ik ben sindsdien niet meer verliefd geweest. het doet nog steeds zo ontiegelijk veel pijn.ik kan niemand meer vertrouwen. de pijn lijkt gewoon niet over te gaan...
ik had hem in zn ballen moeten trappen!