Venus , Mars en Mindfullness

afbeelding van Pba1211

Hallo mede lvd,ers

Het leven gaat vaak niet zoals jezelf denkt dat het zal gaan.
Zo ook bij mij uiteraard en ook mijn omgeving weet precies ? Hoe ik het wel moet doen.
Intussen ben ik sinds oktober 2015 niet merr in een relatie, wederom was er van alles a d hand en nu 9 masnd later, diverse sessie's mezelf terug vinden en een training Mindfullness later, heb ik eindelijk meer rust en sta ik er veel sterker in.

Door je eigen rust te nemen en te erkennen dat sommige dingen lastig/vervelend of zelfs heel veel pijn doen, kom je toch beter bij jezelf.

Ik trok heel veel naar mijzelf toe , waarbij ik nu zoiets heb....ieder mens heeft z,n tekortkomingen, maar dat maakt je mens , nietwaar.
Het voelt veel beter om bv niet meer te denken " wat vind hij / zij er nu wel van als ik ....doe...?

Sinds oktober troffen we elkaar met regelmaat en dan werd het weer een discussie omdat ook k haar wilde overtuigen met feiten dat het anders was dan zij dacht. Dit werkte ( uiteraard) niet .

Plm 3 mnd geleden heb ik gezegd eerst maar ff geen contact meer.
Ik moest voor mijzelf ontdekken waarom ik erin door bleef gaan, waarom wil ik dat contact, of missch toch niet (meer )?

Enfin, onlangs na zo.n 2 maand niks , toch de vraag om wat te gaan drinken...heel gezellig en als vanouds zeer vertrouwd.
Ik heb nog steeds zoiets, het verleden ging ons te snel, er waren nog onafgemaakte issues vanuit voor onze tijd.

Of het nu eindelijk wel gaat werken...? Ik heb geen idee maar het verschil is dat ik veel beter weet dat ik het waard ben en vooral wat k waard ben. Dat is een mega winst, daar komt bij dat het heerlijk is wat er ook gebeurt te zien als " dit is wat er nu is" prima.. Morgen kan het heel anders zijn ..beter..minder...

Vanaf haar vakantieadres kreeg ik de vraag om langs te komen... Tja ... Dan zit er toch nog wat. Is dat voldoende ...? We' ll see komt tijd komt raad...