Vervolg vrienden blijven.

afbeelding van Gast

Mr Bean, Hopenderwijs, wodka en christ nog bedankt voor jullie reaktie van donderdag jl., ik had het de laatste dagen te druk om jullie te beantwoorden.
De vriendschap op dit moment met m'n ex zie ik als een allerlaatste poging om haar liefde terug te winnen. Zie nog wat kleine kansen en wetende dat zij in een vreselijke dip zit en haar gevoelens daarbij chaotisch zijn rest mijn nog even af te wachten hoe dit zich ontwikkeld.
Denk dat deze fase waarin we verkeren nog niet de laatste is en wetende dat een scheiding na een lang huwelijk een behoorlijke impact heeft. Dit kan zelfs jaren duren. Probeer ondertussen wel m'n huidige leventje op orde te krijgen en verder te gaan met m'n nieuwe leven. Kan altijd nog definitieve besluiten nemen en denk ook wel dat je dat doet als je er aan toe bent. Misschien ben ik nog niet sterk genoeg om een besluit te nemen en uit respect voor m'n ex rijmt het niet om ze uit m'n leven te bannen. Voel me nog steeds een lompe boer die te makkelijk met haar gevoelens bent omgegaan. Voel me ook nog schuldig dat ik het huwelijk hebt laten doodbloeden. Zij heeft nog lang gevochten voor het huwelijk maar uiteindelijk de strijd opgegeven. Achteraf (helaas altijd) kom je tot de juiste conclusies, dit maakt het wrang dat je in deze situatie terecht bent gekomen.

hoopie x