Wat vinden jullie?

afbeelding van MisterA

Hallo allemaal,

Ik wil het volgende vertellen. (Het is een beetje lang verhaal maar bear with me).

Drie maanden geleden is het uit gegaan met een meisje waar ik gek op was. We gingen drie maanden met elkaar. Zij was in het begin ook gek op mij. Stuurde me berichtjes hoe gelukkig ik haar maakte en dat ze sinds lange tijd weer rustig sliep. In het begin ging het allemaal goed. Ze vertelde veel over zichzelf waaronder de nare dingen die ze had meegemaakt in haar jeugd. Haar vader was toen ze jong was overleden na twee jaar ziektebed. Ze stelde ook veel vragen over mij, was echt geinteresseerd.
Ik vertelde ook over mezelf maar ik ben een persoon die zich wat minder snel blootgeeft. Het moet meer groeien bij mij. Ik stelde ook wel vragen aan haar maar niet meteen over de nare dingen die gebeurd waren in haar leven uit angst iets verkeerds te zeggen en haar misschien te kwetsen. Plus een timing kiezen vond ik moeilijk. Ik vroeg niet wat voor ziekte haar vader had. Daarnaast had ik wat werkproblemen die ik voor me hield en niet met haar over praatte en daardoor was ik wat stiller dan normaal.
Op een gegeven moment wilde ik er met haar over praten maar toen kwam zij met de zin "we moeten praten over ons" (was na 2,5 maand). Ze vond dat de relatie een sleur was geworden en dat we elkaar minder door de week moesten zien (we zagen elkaar ong. 3 a 4 keer per week en ook redelijk wat weekenden samen doorgebracht). Ik werkte en zij studeerde. Het kwam erop neer dat haar gevoel minder was geworden.
Na doorvragen van mijn kant bleek dat ze gekwetst was door het feit dat ik nooit meer naar haar vader had gevraagd (vond ze teken van desinteresse) en dat ik te weinig van mezelf liet zien. Na een break van ruim een week die ze nodig had gingen we een dag wat leuks doen en heb ik naar haar vader gevraagd (ik wilde dit wel eerder doen maar durfde dit niet). Twee dagen later maakte ze het uit. Haar gevoel was weg.
In het begin dacht ik nog ja je hebt gelijk. Ik had er ook enorm spijt van dat ik het niet eerder durfde te vragen. Maar ik heb het gevoel dat ze te snel haar conclusies heeft getrokken. Want ik was wel degelijk geïnteresseerd in haar en vond haar ontzettend leuk. Dit heb ik ook gezegd maar voor haar was het klaar. Heb ik verkeerd gehandeld? Ik ben nu zelf meer open geworden en wil dat graag laten zien aan haar maar tot nu toe is ze klaar met me. Ik heb al een paar keer contact gezocht maar ze wil niets meer van me weten. Kan ik nog iets doen om te laten zien dat ze het verkeerd heeft?