Welkom allemaal

afbeelding van tijs

Lieve Ldvd.nl leden,

We zijn nu ongeveer een maand officieus in de lucht dus dat leek me een goed moment om even de stand van zaken te melden. Eind maart hebben damien en ik de bouwfase afgesloten en zijn we de testfase ingegaan, we hebben geen reclame gemaakt voor deze site behalve bij wat vrienden maar de site kan toch al bogen op 33 leden. De meeste mensen blijken op de site terecht te komen via Google waar we hoog in de resultatenlijst staan als je zoekt op liefdesverdriet en ldvd.

Zoals jullie gemerkt hebben is er nog niet heel veel schrijfactiviteit waargenomen op de site maar ik gok erop dat dat vanzelf toeneemt, met ieder verhaal dat erbij komt word het makkelijker om zelf ook wat te schrijven. De zogenaamde kritische massa is nog niet bereikt.

In de komende tijd zal er waarschijnlijk nog het een en ander aan de site geklust worden want we zitten nog steeds in de testfase. Belangrijkste nog openstaande punten zijn bijvoorbeeld het verder vertalen van sommige site onderdelen van het engels naar het nederlands en het enigzins opfleuren van het design wat nu wel heel simpel is. En er zitten nog de nodige kleine bugjes in het systeem die weggewerkt moeten worden.

Al met al hoop ik dat jullie niet te veel last van de werkzaamheden ondervinden, en ongestoord jullie verhaal hier kwijt kunnen of wat hebben aan de verhalen van anderen.

Op of aanmerkingen op de werking, het uiterlijk of de mogelijkheden en onderwerpen van de site kunnen in het forum worden geplaatst of aan ons worden gemaild (info@ldvd.nl).

Uw redactie.