Ze weet het niet meer..

afbeelding van Luxes

Ik ben al 4 maanden bezig met een meisje dat ik al langer kende. Maar ze boeide me niet toen. Ik vond haar altijd een gewoon meisje. Het ironische is, ze is de enigste die in oktober 2008 merkte dat ik afwezig was (ik lag in het ziekenhuis, maar niemand wist dat). Dus ze had altijd al interesse in mij, maar dat wist ik niet.

Iniedergeval, ik kan haar vertrouwen, ik kan niet boos op haar zijn, ik kan voor altijd van haar houden..

We hebben van alles met elkaar gedaan, en de laatste tijd gaat het slecht met ons. Ik voelde me een week depressief want ze wou niet vertellen wat er was, ik wist dat er iets was maar ze kon het niet vertellen. Ik zocht een weekje rust en ging op vakantie. Nu ben ik terug en heeft ze verteld dat ze bijna niets meer voor me voeld, maar nog wel van me houd. Ze heeft gemengde gevoelens zegt ze. Zelfs ik weet niet wat ik moet doen want ik wil haar niet kwijt, ze is een speciaal persoon in mijn leven. En ze wil me ook niet kwijt, diep in haar ziel houd ze nog zielsveel van mij. Dat weet ik..

Ik kan niet zoveel doen, alleen afwachten en praten met haar. Morgen is de laatste dag dat ik haar spreek, want die dag erna gaat ze vroeg op vakantie. Wat zou ik eventueel nog kunnen doen?